6
Mayıs
2024
Pazertesi
KASTAMONU

Gazi Fırat'a ziyaretçi akını

GAZİ FIRAT MİSAFİRLERİNİ ASKER SELAMI İLE KARŞILADI

Şırnak'ın Gabar Dağı bölgesinde PKK'lı teröristlerin kurduğu pusudan açılan ateş sonucu ağır yaralanan ve Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) tedavisinin ardından Kastamonu'nun Tosya ilçesindeki baba evine dönen Gazi Uzman Çavuş Fırat Zorba ziyaretçi akınına uğruyor. Hafta sonu baba evine getirilen Gazi Zorba'yı ilçe halkı bir an olsun bile yalnız bırakmıyor.

Fırat Zorba kendisini ziyarete gelen AK Parti Kastamonu Milletvekili Musa Sıvacıoğlu,Tosya Kaymakamı Arslan Yurt, Belediye Başkanı Kazım Şahin beraberindekileri asker selamı ile karşıladı. Ziyaretine gelen Kaymakam Yurt ve öğretmenini tanıyan Gazi Zorba herkesi bu yaşam mücadelesi ile hayran bıraktı.

Milletvekili Sıvacıoğlu, "Gazimiz göstermiş olduğu yaşam mücadelesi ile örnek bir davranış sergilemiştir. Allah ailesine sabır versin, bu mücadelede Fırat'ı yalnız bırakmayan aile anne-baba olmanın ve evladı için mücadele etmenin en güzel örneğini sergilemiştir'' dedi.

3 çocuklu Polis emeklisi olan Hüseyin ve Kezban Zorba çiftinin tek erkek evladı olan Gazi Uzman Çavuş Fırat Zorba, 45 günlük hava değişiminin ardından topladığı moralle halen tedavi gördüğü Fizik Tedai ve Rehabilitasyon Merkezi'ne gidecek.

GAZİ FIRAT MİSAFİRLERİNİ ASKER SELAMI İLE KARŞILADI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2010 Salı 17:27:03
Güncelleme :19 Ocak 2010 Salı 18:00:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KEMAL BÜYÜK IP: 88.250.73.xxx Tarih : 21.01.2010 17:34:28

KARDEŞİM, vatan sen ve senin gibi gazilerimize minnettardır... Allah hainleri asla affetmeyecektir.