6
Mayıs
2024
Pazertesi
KASTAMONU

Genç Parti'nin Kastamonu adayı Arslan

TURAŞ Otel'de dün düzenlenen toplantıya GP Siyasi İşler ve Koordinasyon'dan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Kastamonulu Ahmet Oğuz Özcü, İl Başkanı Av. Vedat Oğuz, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Mercan ve Kastamonu Belediye Başkan adayı İlhan Aslan ile partililer katıldı.
Hükümetin yabancı sermayenin önünü açmak için uğraştığını, milli sermayenin ise engellenmeye çalıştığını da iddia eden Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Oğuz Özcü, yerel seçimlerin genel seçimlerin bir uzantısı olduğunu, özellikle il genel meclisi seçimlerinde 3 Kasım'a oranla oylarının yükseleceğini belirtti.
Partilerine halkın teveccühünün her geçen gün arttığını, yapılan tüm anketlerde GP'nin 3. parti konumunda bulunduğunu ifade eden Özcü, "İşte Kastamonu merkez ilçe belediye başkan adayımız. Aslan gibi bir aday. Ben kendisine sonuna kadar kefilim. Adayımızın belirlenmesinde genel merkezimizin hiçbir tasarrufu da olmadı. Sizler belirlediniz bizde onayladık" dedi.
Genç Parti belediye başkan adayı İlhan Aslan ise yaptığı konuşmada, Kastamonu'da farklı bir çalışma sergilemeyi hedeflediğini söyledi. Belediye çalışmalarının bu güne kadar yeterli olmadığını, Kastamonu'da binlerce işsiz ve aşsız insan bulunduğuna işaret eden Aslan, "Belediye işsizliğe çözüm üretme adına şimdiye kadar bir adım atmadı. Valiliğin turizmle ilgili yaptığı çalışmalara belediyenin hiçbir desteği de olmadı. Turizmle Kastamonu'nun nereye geldiğini birlikte gördük. Belediye de bu çalışmalara destek vermiş olsaydı, çok kişiye istihdam alanı sağlanacaktı" dedi.
Park ve bahçe yapmanın belediyenin asli görevleri arasında bulunduğunu, terminal binasının yapılmış olmasından dolayı da ilgilileri tebrik ettiğini belirten İlhan Aslan, daha yapılacak çok işlerin olduğunu, bunları yapmaya kendisinin talip olduğunu söyledi.
MURAT KÖSE - KASTAMONU (İHA)
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2004 Cuma 18:00:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
RAŞİT CEM ÇEVİK IP: 212.174.96.xxx Tarih : 8.02.2004 17:29:02
Kastamonu gibi büyük bir potansiyeli olan bir ilin bu potansiyeli kullanabilecek bir belediye başkanının gelmesi umarım. Bu başkan Sn.Arslan ise onun olmasını haliyle tabii ki isterim.