6
Mayıs
2024
Pazertesi
KASTAMONU

Gençlik Kolları'ndan kamp

ŞENPAZAR GENÇLİK KOLLARI'NDAN KAMP

Kastamonu'nun Şenpazar ilçesinde bulunan Şenpazar Gençlik Kolları tarafından kamp düzenlendi.

Şenpazar Gençlik Kolları 4. Geleneksel Gençlik Kampını, Kastamonu'da gerçekleştirdi. Yaklaşık 90 gencin katıldığı kamp etkinliğinde kültürel geziler ve eğlence bir arada yaşandı. Gençleri, Şenpazar Belediye Başkanı Suat Saygın, Abana Belediye Başkanı Rıdvan Oyar, Bozkurt Belediye Başkanı Engin Canbaz, Şenpazar Sosyal Yardımlaşma Kültür ve Spor Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Gündüz, Yönetim Kurulu Üyesi Niyazi Gündüz karşıladı. Abana Belediye Başkanı Rıdavan Oyar, ilçelerini ziyarete gelen gençlere teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi. Bozkurt Belediye Başkanı Engin Canbaz da, yıllardır böyle bir grubu oluşturmak için kendilerinin de mücadele verdiklerini belirtti ve Şenpazarlı Gençlik Kollarının bu başarısından dolayı kutladı. İki gün süren kamp esnasında yoğun program sayesinde bir çok ilçe ziyaret edildi. İlk durak Abana ilçesi oldu. Abana ilçesinde tarihi Hacı Veli Konağı ziyaret edildi. Buradaki gezinin ardından Kanyon turuna geçildi.

İnebolu sahilinde çay molası veren ekip, burada fotoğraf çektirdikten sonra akşam saatlerinde Şenpazar ilçesinde müzik eşliğinde eğlendiler. Şenpazar'deki eğlencenin ardından ekip, Kastamonu yakınlarında Daday mevkiinde bulunan Kasabaköy'deki 600 yıllık Mahmutbey Camii'ni ziyaret ederek, camii imamından bilgi aldılar.

Gurup son olarak Karabük'ün Safranbolu ilçesini gezdi. Safranbolu'da tarihi mekanları gezen gurup, Safranbolu'nun tarihi hakkında bilgiler aldı.

ŞENPAZAR GENÇLİK KOLLARI'NDAN KAMP
İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2010 Perşembe 10:31:01
Güncelleme :1 Temmuz 2010 Perşembe 15:29:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?