6
Mayıs
2024
Pazertesi
KASTAMONU

Hemşire adayları kep fırlattı

Gazi Üniversitesi Kastamonu Sağlık Yüksekokulu, mezuniyet töreni ve Hemşire Haftası’nı bir arada kutladı. Kutlama programına hemşire adaylarının aileleri yoğun ilgi gösterdi. 72 hemşire adayının mezun olacağı okuldaki törenlere katılan Vali Mustafa Kara, hemşire adaylarının son derece önemli sağlık görevlerinde bulunacağını söyledi.

Hemşirelik mesleğinin temel amacının insan sevgisi olduğunu hatırlatan Kara, "Hastalarınıza karşı daima güler yüzlü olun. Göstereceğiniz davranışlar, mesleğinizin itibarını da artıracaktır. Bizim toplum olarak ihtiyacımız olan tek şey görevini iyi yapan insandır" dedi.

Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bekir Türkmen ise, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaparken, mezun olan öğrenciler adına konuşan Zehra Ekin, mesleklerini en iyi şekilde yapacaklarına dair söz verdi. Hemşire adaylarına mezuniyet belgeleri, Vali Mustafa Kara ve diğer ilgililer tarafından verildi. Belgelerini alan öğrenciler keplerini havaya atarak aileleriyle birlikte mezun olmanın sevincini yaşadı.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2005 Cumartesi 17:38:31
Güncelleme :16 Mayıs 2005 Pazartesi 12:27:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?