6
Mayıs
2024
Pazertesi
KASTAMONU

Hırsızlık şebekesi çökertildi

TAŞKÖPRÜ'DE HIRSIZLIK ŞEBEKESİ ÇÖKERTİLDİ

Kastamonu'nun Taşköprü bir hırsızlık şebekesi çökertildi.

Taşköprü'de 6 ay önce soyulan Bağdatlı Konağı'na girdikleri evde bulunan çelik kasadaki yüklü miktarda parayı alarak kayıplara karıştıkları iddia edilen ve geçtiğimiz hafta tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan 5 kişiden 2'si organize suç örgütü kurmak ve üyesi olmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kastamonu Ağır ceza Mahkemesi'nin geçtiğimiz haftaki tutuksuz yargılanma kararını bozması ile bugün tekrar gözaltına alınan şahıslardan N.K.(44) ve D.Y. (42) çıkarıldıkları mahkemece suç örgütü kurmak ve üyesi olmak suçundan tutuklanarak Kastamonu Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Şehir dışında bulunan ve Trabzon ili nüfusuna kayıtlı oldukları öğrenilen F.G.(34), N.K.(47) ve R.K.(43) hakkında ise yakalama kararı çıkarıldığı ayrıca bu şahısların daha önceden hırsızlık suçundan sabıkalarının bulunduğu öğrenildi. Haklarında yakalama kararı çıkarılan zanlılar emniyet güçleri tarafından aranıyor.

İddiaya göre zanlıların İlk önce Taşköprü Terminali yanında bulunan Bağdatlı Konağı'nı soyan kişiler oldukları için gözaltına alındıkları öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2010 Perşembe 12:16:02
Güncelleme :4 Şubat 2010 Perşembe 12:32:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?