5
Mayıs
2024
Pazar
KASTAMONU

İnebolu'ya modern duraklar!

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde şehir içi toplu taşıma hizmetlerinden yararlanmak isteyenler için şehrin çeşitli yerlerine modern duraklar yerleştirildi.

Yazın sıcak havalardan kışın ise soğuklardan korunmak isteyenler için İnebolu Belediye Başkanlığı tarafından yeni modern duraklar yapıldı. İnebolu'nun şehir içinde toplu taşıma hizmetlerinin yoğun oluğu güzergahlara yerleştirilen yeni modern duraklar, aynı zamanda hem görsel hem de işlevsel nitelikteki olarak kullanılabiliyor.

İnebolu'nun yaşanabilir kent olma yolunda büyük adımlar attıklarını belirten İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner, “İlçemiz yaşanabilir kent olma yolunda her geçen gün yeni hizmetlerimiz ile gelişiyor ve büyüyor. Halkımızın rahat ve güvenli bir şekilde şehir içi ulaşım hizmetlerinden faydalanabilmesi amacıyla, ilçemiz toplu taşıma hizmetlerinin yoğun olduğu muhtelif caddelerine ve belirlediğimiz alanlara yolcu bekleme durakları yerleştirdik. Modern, görsel ve işlevsel yeni duraklarımız İnebolu'muza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2012 Pazartesi 19:32:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?