7
Mayıs
2024
Salı
KASTAMONU

Kar hayatı felç etti

KASTAMONU'DA KAR HAYATI FELÇ ETTİ

Kastamonu'da dün akşam saatleri itibariyle başlayan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi.

Özellikle Kastamonu-Ankara karayolu üzerinde yer alan Ilgaz Dağı'nda çok sayıda TIR ve kamyon yolda kalırken, emniyet birimleri zincirsiz hiçbir aracın geçişine izin vermiyor. Ilgaz Dağı'nda sabah saatlerinden itibaren çok sayıda vatandaş yollarda mahsur kaldı. Vatandaşlar Karayolları'nın yetersizliğinden yakındı. Öte yandan Kastamonu kent merkezinde de kar yağışı nedeniyle hayat durdu. Kent merkezinde çok sayıda kaza meydana geldi. Sabah uyandıklarında kenti bembeyaz bir örtüyle kaplanmış bir vaziyette

bulan vatandaşlar trafikte ilerlemek için oldukça zorluklar çekti. Karayolları ekipleri bir taraftan kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor. Kastamonu'nun çevre ile bağlantı yollarında ise çok sayıda TIR yolda mahsur kaldı. Sürücüler araçlarını yol kenarına çekerek terk etmek zorunda kaldı.

Kar yağışı kuşkusuz en çok çocukları sevindirdi. Okulların hafta tatiline girmesini de fırsat bilen çocuklar doyasıya karın tadını çıkarma fırsatı elde etti.

Kar yağışının Kastamonu'da aniden etkisini göstermesiyle birlikte sanayi çarşılarındaki lastik tamir ve değişim işyerleri de tıklım tıklım doldu. Lastikçiler yoğun talebe cevap verebilmek için yoğun çaba sarf ediyor. Bir çok işyeri ise lastik değişimi için oluşan kuyruklardan dolayı randevu sistemiyle çalışmaya başladı.

KASTAMONU'DA KAR HAYATI FELÇ ETTİ
KASTAMONU'DA KAR HAYATI FELÇ ETTİ
KASTAMONU'DA KAR HAYATI FELÇ ETTİ
KASTAMONU'DA KAR HAYATI FELÇ ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2010 Cumartesi 14:50:05
Güncelleme :13 Aralık 2010 Pazartesi 19:03:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?