5
Mayıs
2024
Pazar
KASTAMONU

Kastamonu kar altında

Kastamonu'da dün akşam saatlerinden itibaren yağmaya başlayan kar ve tipi nedeniyle Küre, Devrekani, Ağlı ve Azdavay İlçeleri'nde okullar iki gün süreyle tatil edildi. İnebolu ve Çatalzeytin İlçeleri'nde ise taşımalı eğitim yapılan okullar kar tatiline girdi. 

Yoğun kar ve tipi nedeniyle Kastamonu-Çatalzeytin karayolu ulaşıma kapandı. Çatalzeytin, Abana, Bozkurt, Türkeli, Ayancık İlçeleri'ne gitmekte olan yolcu otobüsleri yolda mahsur kaldı. Kastamonu-Çatalzeytin kara yolunun Isırganlık-Esentepe mevkiinde kar kalınlığının 1.5 metreye ulaştığı Kastamonu'da yoğun kar yağışı nedeniyle akşam saatlerinde 384 köy yolu da ulaşıma kapandı. 

Karayolları, Köy Hizmetleri ve belediyeye ait karla mücadele ekipleri ulaşıma kapanan yolları tekrar açmak için yoğun çaba harcıyor.
iha
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2006 Çarşamba 13:55:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
BURCU YAYGIN IP: 88.229.114.xxx Tarih : 6.01.2007 16:38:19
ben ankarada da dogdum fakat kastamonuluyum.DEVREKANİDE ANANEM VE DEDEM VAR.adları münevver süleyman neyse çok güzel bir yer ayrıca kastamonuda da teyzem var adı seher benim annemin adı serpil.cihan abim bayranda ılgaz da garsonluk yaptı...sanırım bu kadar yeter teşekkürler burcu birde mart ayında dogdum 19 mart 1995 liyim demin den bahadır yaygın diye biri yazdı o benim abimdi...