5
Mayıs
2024
Pazar
KASTAMONU

Kastamonu'da esrar operasyonu

Kastamonu Emniyet Müdürlüğü yapmış olduğu çalışmalar sonucunda Ankara'dan Kastamonu'ya esrar satmak için gelen şahsı yakaladı. 

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaklaşık 2 aydır yapmış olduğu çalışmalar sonucunda, Ankara'dan Kastamonu'ya esrar satmak için gelen G.G. isimli şahsı Karayolları Bölge Müdürlüğü karşısında otobüsten iner inmez yakaladı. Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla G.G'nin üzerinde arama yapan güvenlik güçleri, 1.5-2 gramlık paketler halinde hazırlanmış 10 ayrı poşet içersindeki esrar maddesine el koydu. Gözaltına alınan şahıs adliyeye sevk edildi.
iha
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2006 Çarşamba 04:56:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
burhan kökçü IP: 88.230.113.xxx Tarih : 9.01.2007 21:01:57
işte kastamonu ya girmeyen esrar buraya bile ugratıı bu millet ne olcak nereye gidoyr şu turkıye bi tıtreyip kedine gelsin artık yoksa 2 3 yıll en fazla diyer ulkeler bizi ezcekk bizim dedelierimiz burları almak icin canını ortaya koysun şimdikilerin yaptıgı iste yuksek ollan turk ulusunun gücunu azaltmak sadece turklerin kendine gelip celışmak turkiye icin bişey yapmak ben deha 16 yaşında bunları duşunuyorum ama adamlar işigucu zavallılık yapmak ben burdan turk milleti uyanın artık diyorumm!