6
Mayıs
2024
Pazertesi
KASTAMONU

Kastamonu'da kaza: 4 ölü

Kastamonu'nun Hanönü İlçesi'nde meydana gelen kazada, 4 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Hanönü-Boyabat Karayolu'nda dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında can pazarı yaşandı.

4 kişinin öldüğü, 2'si ağır, 3 kişinin de yaralandığı kazada, yürekleri sızlatan görüntüler yaşandı. 2 kişinin olay yerinde, 2 kişinin de hastanelere gönderilirken yolda yaşamlarını yitirdiği kaza, savaş alanlarındaki görüntüleri aratmadı.

Kaza, Sinop'tan İstanbul'a gitmekte olan İlhami Tekin yönetimindeki kartal marka 34 BD 3366 plakalı otomobilin, aşırı sürat, dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu, Kastamonu'nun İlçesi Hanönü'ye 10 kilometre uzaklıktaki Gökçeağaç Köprüsü'nün korkuluk demirlerine çarpması sonucu meydana geldi. Çarpmanın etkisiyle otomobil paramparça olurken, ölüler ve yaralılar yollara fırladı. Kazada, otomobil sürücüsü İlhami Tekin (50), Edip Tekin (34), Güllü Tekin (70) ve Şükriye Demir (38) isimli şahıslar, hayatlarını kaybetti. Kazayı hafif yaralı olarak atlatan 9 yaşındaki Melek Tekin, Taşköprü Devlet Hastanesi'nde; ağır yaralılar M. Tekin (42) ve Faysal Tekin de (50) Dr. Münif İslamoğlu Kastamonu Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahaleden sonra ailelerinin isteği üzerine İstanbul'a sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2005 Perşembe 23:00:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?