7
Mayıs
2024
Salı
KASTAMONU

KASYÖ-DER'de büyük ittifak

KASYÖ-DER II. Olağan Genel Kurulu daha önce açıklanan program çerçevesinde 27 Mart Pazar günü Ankara’da yapıldı.

Genel Kurul Kültür ve Turizm Bakanlığı Sanatçısı Kastamonulu Sıtkı AKIN’ın muhteşem Halk Müziği Konseri ile başladı, sonrasında Devlet Halk Dansları Topluluğu tarafından bir gösteri ile devam etti.

Divan Başkanlığına Yaşar TÜRKER çoğunlukla seçildi ve oldukça seviyeli bir şekilde çalışmaları yönlendirdi. 

Genel Kurula KASYÖ-DER Üyelerinin yanısıra Kastamonu Milletvekilleri Musa SIVACIOĞLU, Hakkı KÖYLÜ, Mehmet YILDIRIM’da katıldı.

Ayrıca Ülke genelindeki Kastamonu dernekleri ve yöre insanlarının da katıldığı toplantı oldukça çoşkulu ve heyecanlı geçti. Milletvekilleri ve Dernek Başkanı Kazım ŞAHİN yaptıkları konuşmalarda son günlerde ülke gündemini oluşturan bayrağımıza yapılan saldırıyı kınayarak, Kastamonunun sorunlarını irdelediler ve dernek çalışmaları hakkındaki fikirlerini açıkladılar.

Derneğin oluşmasında ve çalışmasında emeği geçen Nail TAN, Hüseyin EKEN,Sadık ERİKÇİ,Yüksel Nazlı ERDEM, Alper SAVAŞ, Zümrüt İŞBİLİR ve Nevzat ESKİ’ye Plaketleri Milletvekilleri tarafından takdim edildi.

Genel Kurul çalışmaları sırasında yapılan seçimlerde büyük bir ittifakla yeni Yönetim Kurulu Kazım ŞAHİN, Denetim Kurulu ise Hüseyin EKEN Başkanlığında oluştu.

Kazım ŞAHİN tarafından yapılan teşekkür konuşması sonucunda bir bildiri yayınlanarak Genel Kurul çalışmaları sona erdirildi.

Hüseyin Eken-Kenthaber/Ankara
Yayın Tarihi : 29 Mart 2005 Salı 10:33:48
Güncelleme :12 Nisan 2005 Salı 14:59:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?