7
Mayıs
2024
Salı
KASTAMONU

Makine parkı yenileniyor

KASTAMONU ÖZEL İDARESİ MAKİNE PARKINI YENİLİYOR

Kastamonu Valiliği ve İl Özel İdaresi makine parkını yenileme projesini, ihtiyaçlar ve bütçe imkanları çerçevesinde sürdürüyor.

Kastamonu Valiliği ve Kastamonu İl Özel İdaresi makine parkına yeni iş makinesi kattı. Son olarak makine parkına Volvo marka G930 model bir greyder eklenirken, İl Özel İdare Genel Sekreteri Zafer Karahasan, düzenlenen teslimat töreninde direksiyon başına geçerek iş makinesini bizzat denedi. Karahasan, makine parkını yenileme çalışmalarıyla ilgili bilgi verirken, İl Özel İdaresi'nin kırsal kesime yönelik hizmetleri açısından en önemli iş makinelerinden birinin greyder olduğunu belirtti. Kışın kar mücadelesinde, diğer mevsimlerde de yol yapım ve bakımında hayati bir araç olan motorlu greyderlerin sayısından ziyade sorunsuz ve masrafsız olarak hizmet vermesinin önemine dikkat çeken Karahasan, ekonomik olarak ömrünü doldurmuş araçların sık sık arıza yapıp işletme masrafı ve zaman olarak maliyetlerinin fazla oluşuna dikkat çekti. Karahasan, “Bütçe imkanları ve öncelikler göz önüne alınarak, Valiliğimizin destekleriyle makine parkını yenileme çalışmalarımız şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm hızıyla sürecektir. Bu iş makinesinin Kastamonu ilimize uzun yıllar boyunca kazasız, sorunsuz bir şekilde hizmet vermesini temenni ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Karahasan, iş makinesini kullanacak olan operatörüne teslim etti. Karahasan, deneme sürüşü yaptığı greyderin performansından memnun olduğunu söyledi.

KASTAMONU ÖZEL İDARESİ MAKİNE PARKINI YENİLİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2010 Salı 10:50:03
Güncelleme :6 Temmuz 2010 Salı 14:25:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?