6
Mayıs
2024
Pazertesi
KASTAMONU

ODTÜ öğrencisine hazin veda

ODTÜ ÖĞRENCİSİ GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

İstanbul'da kaldığı otel odasında ölü bulunan Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Endüstri Mühendisliği 4. sınıf öğrencisi Sertaç Kendirci, bugün memleketi Kastamonu'da gözyaşları arasında toprağa verildi.

Sertaç Kendirci'nin cenazesi akşam saatlerinde Kastamonu'daki evine getirildi. Öğle saatlerinde evinden alınan Kendirci'nin cenazesi Nasrullah Camii'ne götürüldü. Cuma namazından sonra kılının cenaze namazına Kastamonu Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu ile ODTÜ'den gelen çok sayıda arkadaşı, ailesi ve sevenleri katıldı.

Gözyaşlarının sel olduğu cenaze töreninde Kendirci'nin annesi ve kız kardeşi ayakta durmakta güçlük çekti. Sertaç Kendirci'nin cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Emirler köyünde gözyaşları ve dualarla toprağa verildi.

Boğaziçi Üniversitesi'nin düzenlediği bir etkinliğe katılmak üzere İstanbul'a giden Kendirci, Beyoğlu Talimhane Recep Paşa Caddesi'ndeki bir otelde odasında ölü olarak bulunmuştu. Üniversite öğrencisinin ilk belirlemelere göre kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirtildi. Kendirci'nin ailesi, gerçek ölüm sebebinin 20 gün sonra açıklanacak olan otopsi raporunda ortaya çıkacağını bildirdi.

ODTÜ ÖĞRENCİSİ GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ
ODTÜ ÖĞRENCİSİ GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ
ODTÜ ÖĞRENCİSİ GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2010 Cuma 15:23:05
Güncelleme :23 Nisan 2010 Cuma 23:04:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
adalet güleç IP: 78.186.120.xxx Tarih : 28.04.2010 19:44:39

Allah aliesine sabırlar versin çok zor durum.Aynı durumu bizde yaşadık Abimi bir sabah yatakta bulduk sporcuydu ve kalp kriziydi çok iyi anlıyorum ailesini mekanı cennet olsun (Amin)Allah Rahmet eylesin.