6
Mayıs
2024
Pazertesi
KASTAMONU

Okula başarı belgesi

TOSYA SEKİLER İLKÖĞRETİM OKULU'NA BAŞARI BELGESİ

Kastamonu'da 2009 yılında gerçekleştirilen Seviye Belirleme Sınavı'nda başarılı olan Tosya Sekiler Köyü İlköğretim Okulu Valilik tarafından başarı belgesi verilirken Kaymakamlık tarafından da projeksiyon cihazıyla ödüllendirildi.

Tosya Kaymakamı Aslan Yurt, ilçedeki eğitim kurumlarının göstermiş oldukları başarıların kendilerini gururlandırdığını söyledi. Çok sayıda merkez okulunda eğitim materyali sıkıntısı bulunmadığı halde bir köy ilköğretim okulunun imkansızlıklar içerisinde ortaya koyduğu bu başarının herkese ve her kuruma örnek olacak nitelikte olduğunu dile getiren Kaymakam Yurt, "Bu başarılarının devam etmesini temenni ediyorum. Eğitim adına bizde Tosya Kaymakamlığı olarak her türlü desteği vermeye devam edeceğiz'' dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Korkmaz ise, 104 öğrencisi bulunan okulun göstermiş olduğu başarıdan dolayı okul öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Kastamonu Valiliği tarafından gönderilen başarı belgesi ve 2 adet projeksiyon cihazı Okul Müdürü Şaban Kaya'ya teslim edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2010 Salı 20:07:02
Güncelleme :17 Mart 2010 Çarşamba 00:12:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?