6
Mayıs
2024
Pazertesi
KASTAMONU

Orman Bölge Müdürlüğü'nün çehresi değişiyor

Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü’ne kısa bir süre önce atanan Yılmaz Özcan, ilk olarak Bölge Müdürlüğü’nün çevre düzenlemesi ve binalarının tadilatının yaptırıyor.

Orman Bölge Müdürlüğü hizmet binası ile ek binalarının tadilatına başlanırken, Bölge Müdürlüğü’nün giriş ve çıkışları da yeni bir görünüme kavuşturuluyor. İnşaat sezonunun kapanmak üzere olduğunu belirten Orman Bölge Müdürü Yılmaz Özcan, "En azından bu zamanı değerlendirerek Bölge Müdürlüğümüzün bakıma ihtiyacı olan yerlerinde tadilat yapıyoruz. Bölge Müdürlüğümüzün giriş ve çıkışları da daha modern ve çağdaş bir görünüme kavuşturulacak. Çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor" dedi.

Kastamonu ormancılığının, Türkiye ormancılığına örnek teşkil ettiğini dile getiren Bölge Müdürü Yılmaz Özcan "Kastamonu ormancılığı bir ekol, bizim amacımız, ormancılığımızı yeniden yapılandırmak, gelişen ve büyüyen Türkiye’ye ayak uydurabilir hale getirmek. Ormancılık adına bu yıl yapabileceğimiz pek fazla bir şey yok. Bizim tüm planlarımız 2005 yılına göre. 2005 yılı ortalarına doğru herkes Orman Bölge Müdürlüğü’ndeki değişimi fark edecek" dedi.
Kastamonulu siyasilerle sürekli irtibat halinde olunduğunu da sözlerine ekleyen Özcan, "Bizim amacımız Kastamonu’ya hizmet etmek. Şimdiye kadar teşkilatıma hizmet eden herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonrada biz bu bayrağı daha yukarıya taşımak istiyoruz. İyi niyetliyiz, güzel projelerimiz var. Hem ormancılık adına, hem de yöre halkımız adına gerçekten güzel çalışmalarımız var. Planımız, projemiz hazır. 2005 yılı Ocak ayından itibaren ormancılık çalışmalarımıza plan, proje doğrultusunda devam edeceğiz" dedi.

KASTAMONU (İHA) -
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2004 Pazar 10:20:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?