6
Mayıs
2024
Pazertesi
KASTAMONU

Ruhsal bunalım faciayla bitti

Kastamonu’nun Taşköprü İlçesi’ne bağlı Akdeğirmen Köyü’nde yaşayan bir şahıs, girdiği bunalım sonucu 5 çocuğuna, annesine ve eşine kurşun yağdırdıktan sonra son mermiyi de kendi kafasına sıktı.

Bu akşam saat 20.00’da ailece gittikleri bir bayram ziyaretinden eve dönen Halil İbrahim İpek (35), girdiği bunalım sonucu belindeki tabancayı çekerek çocukları Merve İpek (8), Asuman İpek (11), Yasemin İpek (11), Gülce İpek (5), 4 aylık Gamze İpek, eşi Ayşe İpek (35) ve annesi Emine İpek’e (80) kurşun yağdırdıktan sonra son mermiyi de kendi kafasına sıktı.

Olayda Merve, Asuman ve Gülce İpek olay yerinde hayatını kaybederken, Yasemin İpek de kaldırıldığı Kastamonu Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Olayda ağır yaralanan anne Emine İpek , Ayşe İpek ve 4 aylık Gamze İpek de Kastamonu Devlet Hastanesi’nde ameliyata alındı. Bunalıma girerek aile faciasına neden olan Halil İbrahim İpek’in Kastamonu Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalesinin ardından Ankara’ya sevk edildiği öğrenildi.
İHA
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2005 Cumartesi 00:15:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
isa tanturoğlu IP: 85.97.64.xxx Tarih : 13.03.2005 14:41:03
Bende kastamonu taşköprü ilçesinde yaşamaktayım Ama şuan Afyonkarahisarda vatani görevimi yerine getirmekteyim. Bu olayı duyduktan sonra hayatın bazı insanlar üzerinde ne kadar basit oldugu kanatine vardım. Allahım kimseyi yolundan çıkarmasın