6
Mayıs
2024
Pazertesi
KASTAMONU

Sarıgül Kastamonu'da

Bir vatandaşın torununa iş isteği ile karşılaşan Sarıgül, "Ben yokluğu da, varlığı da gördüm, ben bu düğümü çözmeye geldim, ben CHP’nin gençlik kollarından, milletvekilliğinden sonra belediye başkanlığından geldim. Bizler, birbirimize menfaat bağı ile bağlı değil, merhamet bağı ile bağlıyız, menfaat bağı ile bağlı olanları gördük, çok çabuk yok oldular" diye konuştu.
Sözleri sık sık "Başbakan Sarıgül" sloganları ile kesilen Sarıgül, "Bana çok büyük ilgi gösterdiniz. Hayatım boyunca Cide’yi, Loç yöresini hiçbir zaman unutmayacağım. Çünkü tencereniz kaynarken, maymununuz oynarken herkes sizin yanınızdadır. Ama gerçek dostlar, tencerenin kaynamadığı, maymunun oynamadığı zor günlerde belli olur. Kastamonulu dostlarım, Cideli dostlarım, Cide’nin yiğit İnsanları, mert insanları, güzel dostlarım benim. Allah sizlerden 100 bin defa razı olsun. Hak doğrunun yanındadır. Allah sizi de beni de doğru yaptığımız işlerden bir kere bile ayırmasın. Bana soruyorlar, ’Mustafa Sarıgül niye Türkiye’yi dolaşıyor?’ diye, ’Niye Kastamonu’ya, niye Cide’ye niye Loç yöresine?’. Bir telefon aldım git bakalım seni orada kaç kişi karşılayacak, çünkü hasret var, fesat var, buraya gelmemden rahatsız olanlar var. Sarıgül’ün iki gücü var biri hakkın gücü biri de halkın. Artık bu yörenin insanlarının da devlette sorumluluk alma zamanları geldi, var mısınız, hazır mısınız?" dedi.
"Ben başaramayacağım hiçbir şeyi asla ve asla yapmam, sonu başarısızlık olan hiçbir yerde durmam" diyen Sarıgül, artık söz sahibi olma zamanının geldiğini belirterek, "Yönetilme devri bitti, Kastamonu ve Cide yönetmeye geliyor, Türk bayrağını da, CHP bayrağını da karşıdaki tepeye dikeceğiz. Büyük yolculuğa hazırlanıyoruz, buna sizlerle birlikte hazırlanıyoruz bunun için hayır duanızı almaya geldim. Hakkınızı helal edin, yolumuz açık olsun, Allah yardımcımız olsun" şeklinde konuştu.
Sarıgül, yaklaşık 2 saat Cide’de kaldıktan sonra helikopterle Cide’den ayrıldı.
iha-kastamonu
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2004 Pazartesi 10:56:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?