5
Mayıs
2024
Pazar
KASTAMONU

Şenpazar'a müjde!

AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, Şenpazar Ortaöğretim Pansiyonu yapımı için 2 milyon TL ödenek tahsis edildiğini açıkladı.

 

Gülşen, “Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü bütçesinden 100 öğrenci kapasiteli yeni bir öğrenci pansiyonu yaptırılmak üzere 2 milyon TL ödenek tahsis edilmiştir” dedi.

AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, yaptığı açıklamada, “İlçemizde okullaşma oranını artırmak amacıyla, Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü bütçesinden 100 öğrenci kapasiteli yeni bir öğrenci pansiyonu yaptırılmak üzere 2 milyon TL ödenek tahsis edilmiştir. Ortaöğretim pansiyonu Şenpazar ilçesi için çok önemlidir. Kalacak yer sorunu nedeniyle lise öğrencilerimiz dışarıya gitmektedir. Bu nedenle Şenpazarı Lisesi öğrenci mevcudu düşmektedir. Yapılacak pansiyonda Şenpazar Lisesinde okuyan öğrenciler kalacaktır. Önümüzdeki dönemde ihale süreci ardından da inşaat aşaması başlayacaktır. Ortaöğretim pansiyonunu kısa zamanda hizmete açmak için hep birlikte çaba göstereceğiz. Kastamonu hepimizin ortak değeridir. Dolayısıyla hükümet eliyle ilimize yapılan yatırımların artırılması için yoğun gayret sarf ediyoruz. Bu vesileyle Ortaöğretim pansiyonu ödeneğinin Şenpazar ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 21 Mart 2012 Çarşamba 18:51:16
Güncelleme :21 Mart 2012 Çarşamba 18:54:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?