6
Mayıs
2024
Pazertesi
KASTAMONU

Sokak satıcılarına operasyon

KASTAMONU'DA ESRAR OPERASYONU

Kastamonu Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda, 3 kilo 440 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.

Sokak satıcılarına yönelik bir operasyon başlatan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, uyuşturucu bulundurmak ve satmak suçundan daha önce sabıkaları bulunan İ.T., S.K, İ.D. ile A.İ. isimli şahısları takibe aldı.

Şahısların birlikte esrar içtiklerini tespit eden ekipler, Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan alınan iznin ardından harekete geçti. Önce bir otomobili durduran polisler, otomobilde bulunan İ.T.'yi esrar maddesini yere dökmek isterken, İ.D.'yi de üzerinde bulunan esrar maddesi ile yakaladı.

Soruşturmayı derinleştiren güvenlik güçleri, esrar maddesinin İhsangazi ilçesi Kuzyaka köyünde ikamet eden İ.S. isimli bir şahıstan temin edildiğini belirledi. Bunun üzerine İ.S.'yi de takibe alan polisler, şahsı otomobili içersinde Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi mevkiinde yakalayarak, şahsın üzerini ve otomobilini aradı. Otomobilde kubar esrar maddesi bulunması üzerine İ.S.'nin ikametine de bir baskın düzenleyen KOM Şube ekipleri, toplam 3 kilo 440 gram esrar maddesi ele geçirdi.

Olayla ilgili oldukları iddiasıyla gözaltına alınan İ.T., A.Y., S.K., A.İ., İ.D. ve İ.S. isimli şahıslar, polisteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden İ.S. ve A.Y. tutuklanırken, diğer zanlılar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

KASTAMONU'DA ESRAR OPERASYONU
KASTAMONU'DA ESRAR OPERASYONU
KASTAMONU'DA ESRAR OPERASYONU
İHA
Yayın Tarihi : 7 Mart 2010 Pazar 15:32:05
Güncelleme :7 Mart 2010 Pazar 15:49:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?