4
Mayıs
2024
Cumartesi
KASTAMONU

Sürekli dövüyordu sonunda öldürdü!

Kastamonu'da, kocası tarafından dövüldüğü iddia edilen kadın evinde ölü olarak bulundu. 

Kastamonu Merkez Topçuoğlu Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde meydana gelen aile içi şiddet olayında, 4 çocuk annesi kadın eşi tarafından dövülerek öldürüldü. 

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu Belediyesi'nden emekli olan ve çevresinde aşırı derecede alkol almasıyla tanınan Muhittin K. (61) eşi Perihan K.'yı (57) döverek öldürdü. Yakınları tarafından eşini sürekli dövdüğü iddia edilen Muhittin K., dün akşam saatlerinde Topçuoğlu Mahallesi Çukurçeşme Sokak numara 8/1 adresinde bulunan evine geldikten kısa süre sonra bilinmeyen bir nedenden dolayı eşi Perihan K'yı darp etti. Göğüs kısmına ağır darbeler alan Perihan K. olay yerinde hayatını kaybetti. 

Perihan K'nın cesedi, Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı Erdoğan Bayraktar nezaretinde yapılan olay yeri incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Eşini öldürdüğü iddiasıyla aranan zanlı Muhittin K. ise olaydan kısa süre sonra polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
iha
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2006 Perşembe 11:10:59
Güncelleme :14 Aralık 2006 Perşembe 11:19:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gülşen dündar IP: 88.225.117.xxx Tarih : 28.12.2006 09:52:11
perihan teyzem seni çok seviorum keske son bir kez daha görüsübilseydek sen rahat uyu kabrinde bu ona bi sekilde sorulacak elvan abla ve diğer evlatlarınada allah sabır versin