6
Mayıs
2024
Pazertesi
KASTAMONU

Taşköprü'de derbi heyecanı

KASTAMONU'DA BÜYÜK DERBİ ÖNCESİ RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesi hafta sonu oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi renkli görüntülere sahne olmaya başladı.

Dünyanın en büyük derbi maçlarından biri olarak kabul edilen Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesi ilçede ilginç bir olay yaşandı.

Üzerindeki Galatasaray forması ile bir berber dükkanına giren Sinan Özdemir(23) isimli fanatik Galatasaray taraftarı işyeri sahibi Hasan Şenel'in dolabından çıkardığı Fenerbahçe formasını giymesiyle büyük şaşkınlık yaşadı.

28 Mart Pazar günü Ali Sami Yen Stadyumu'nda oynanacak derbi öncesi Taşköprü'deki futbolseverler ülke gündeminin sıcak gelişmelerini bir kenara bırakarak bu ezeli rekabete kilitlendiler. Taşköprü'de yaşayan fanatik Galatasaraylı Özdemir ve koyu Fenerbahçe taraftarı Şenel, taraftarlara dostluk çağrısında bulundular.

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray Kulübü eski başkanı Özhan Canaydın'ın vefatında yaşanan üzüntüye Kadıköy'de açtıkları pankart ile ortak olduklarını dile getiren Hasan Şenel, "Canaydın'ın mekanı cennet olsun, değerli bir spor adamı idi" sözleriyle tüm Galatasaray camiasına başsağlığı dileklerinde bulundu.

Pazar akşamı Fenerbahçe'nin sahadan mutlak galibiyetle ayrılacağını dile getiren Şenel, mağlup olmaları halinde sezon sonuna kadar tüm Galatasaray taraftarını bedava tıraş edeceğinin sözünü verdi.

Tıraşın tamamlanmasının ardından dükkan önüne çıkarak müşterisini yolcu eden berber Hasan Şenel, karşılaşmanın küfürden ve olaylardan uzak dostça geçmesini temenni ettiklerini belirtti. Şenel ayrıca Galatasaray formalı taraftara sarılarak artık sporda şiddetin yerini dostluk ve kardeşliğin alması gerektiğine vurgu yaptı.

KASTAMONU'DA BÜYÜK DERBİ ÖNCESİ RENKLİ GÖRÜNTÜLER
KASTAMONU'DA BÜYÜK DERBİ ÖNCESİ RENKLİ GÖRÜNTÜLER
KASTAMONU'DA BÜYÜK DERBİ ÖNCESİ RENKLİ GÖRÜNTÜLER
KASTAMONU'DA BÜYÜK DERBİ ÖNCESİ RENKLİ GÖRÜNTÜLER
İHA
Yayın Tarihi : 26 Mart 2010 Cuma 15:22:04
Güncelleme :26 Mart 2010 Cuma 16:36:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?