6
Mayıs
2024
Pazertesi
KASTAMONU

Taşköprü'ye tekstil fabrikası

TAŞKÖPRÜ'DE TEKSTİL FABRİKASI HEYECANI

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde 50 kişinin çalışacağı tekstil fabrikası açıldı.

Taşköprü-Kastamonu karayolu üzerindeki eski Endüstri Meslek Lisesi binasında merkezi Bafra'da bulunan Baysam Tekstil üretime başladı. Bina çeşitli aralıklarla tekstil fabrikası olarak kullanılmasına rağmen yaklaşık 6 aydır kapalı durumdaydı.

Baysam Tekstil Fabrikası sahibi İsmail Şahin, Taşköprü'ye güzel işler başarmak için geldiklerini belirterek, 50 kişi ile başladıkları Taşköprü fabrikalarında şu an için tişört üzerine çalıştıklarını ve kısa sürede 150 kişi istihdam etmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Taşköprü'ye daha önce gelen tekstil firmalarının bıraktığı kötü izi silmek için var güçleriyle çalışacaklarını belirten Şahin, başta kalifiye makineciler olmak üzere çok sayıda elemana ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Baysam Tekstil'e ait Taşköprü Tekstil Fabrikası'nın Genel Müdürlüğünü Dilek Dinibütünoğlu, müdürlüğünü ise İlyas Koç yürütüyor.

TAŞKÖPRÜ'DE TEKSTİL FABRİKASI HEYECANI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2010 Pazartesi 16:58:05
Güncelleme :12 Nisan 2010 Pazartesi 18:26:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
takoprulu IP: 88.231.157.xxx Tarih : 14.04.2010 19:43:26

cok guzel bır yatırım inşallah diğer yatırımcılar gibi çekilip gitmezler devamlı lıgını temenni ederiz eger yüce YARADAN izin veririse bende taskoprunun kalkınması için bir fabrıka kurmayı hayal edıyorum