7
Mayıs
2024
Salı
KASTAMONU

Tuvaletini yaparken ölüyordu

TUVALET İHTİYACINI YAPARKEN 40 METRELİK UÇURUMDAN DÜŞTÜ

Kastamonu`nun İnebolu ilçesi Üçevler köyü mevkiinde tuvalet ihtiyacını gidermeye çalışan 18 yaşındaki Sevgi U. adlı genç kız dengesini kaybederek yaklaşık 40 metrelik uçurumdan aşağı düştü.

Arkadaşlarıyla İnebolu'dan Abana ilçesine otomobille giden 18 yaşındaki Sevgi U., tuvaleti gelince arkadaşından arabayı kenara çekmesini istedi. Tuvalet ihtiyacını gidermek için karanlıkta yolun kenarına doğru ilerleyen genç kız bu esnada dengesini kaybederek deniz kenarındaki uçurumdan aşağı düştü.

Genç kızın çığlıkları üzerine arkadaşları durumu jandarma ve polise bildirdi. Bir balıkçı teknesinin de denizden destek verdiği kurtarma çalışmalarında, 2 saat sonra genç kız bulunduğu yerden yaralı olarak çıkarıldı. Bilinci kapalı olan genç kız ilk olarak İnebolu Devlet Hastanesi'ne ardından Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Genç kızın yapılan muayenesinde boynunun kırıldığı öğrenilirken, tedavisinin Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi'nde devam ettiği belirtildi.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

TUVALET İHTİYACINI YAPARKEN 40 METRELİK UÇURUMDAN DÜŞTÜ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2010 Salı 16:11:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?