6
Mayıs
2024
Pazertesi
KASTAMONU

Ülkücülerden örnek davranış

ÜLKÜCÜLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

En büyük hayalleri bir bilgisayar sahibi olmak olan kardeşlerin sesine Taşköprü Ülkü Ocağı kulak verdi.

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesine bağlı Camikebir Mahallesi'nde oturan Genç kardeşler, ülkücülerin hediye ettiği bilgisayar ile hayallerine kavuştu.

Çocukların uzun süredir en çok sahip olmak istediklerini ailenin yakın bir çevreden duyan Ocak Başkanı Sinan Bilgin ve Ocak Amiri Erkan Ünal'ın girişimleri ile bir adet bilgisayar temin edildi. Yaklaşan yeni eğitim yılı öncesi ailenin kapısını çalan ülkücüler, çocukların çok istedikleri bilgisayarı hediye etti.

Ailenin en büyük çocuğu olan 10 yaşındaki Furkan Genç, artık diğer arkadaşları gibi kendisinde bir bilgisayarı olduğunu belirterek, "Çok istediğim bir şeye sahip oldum. Bu konuda bizlere yardımcı olan ağabeylerime teşekkür ediyorum. Artık ben de okula gittiğimde arkadaşlarımı uzaktan dinlemek yerine bilgisayarda neler yaptığını onlarla paylaşacağım" dedi.

3 yaşındaki Semanur ise, olup bitenlerden habersiz kardeşlerinin yaşadığı mutluluğa gamzeli gülücükler saçarak ortak oldu. Bilgisayarın temin edilmesinde aracı olan Taşköprü Ülkü Ocağı Başkanı Sinan Bilgin ve Ocak Amiri Erkan Ünal, bu tip yardım çalışmalarını geliştirerek sürdürmek istediklerini söyledi. Özellikle yardıma muhtaç ailelere gıda ve kıyafet yardımında bulunmak istedikleri kaydeden Başkan Sinan Bilgin, “Kısa bir zaman içinde ocağımız bünyesinde bir ekip kurmayı planlıyoruz. Bu ekip ile hayırsever vatandaşlara ulaşıp maddi durumu iyi olamayan kardeşlerimize yardım eli uzatmayı hedefliyoruz. Bunu yaparken paradan çok kullanılmayan kıyafetler ve kuru gıda yardımını ön plana almak ilk amaçlarımız arasında yer alıyor" dedi.

Dört kardeşin mutluluğuna kendisinin de ortak olduğunu ifade eden Bilgin, "Yardımların sessiz yapılması taraftarıyım, sizlere sözlü ifade vermemdeki amacım fikir ve projelerimize destek bulmak, yardımsever Taşköprü halkını bu hassas konularda bir nebze de olsa harekete geçirmek amacıyladır" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2010 Cuma 10:46:03
Güncelleme :17 Eylül 2010 Cuma 10:49:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
taskoprulu IP: 78.162.34.xxx Tarih : 19.09.2010 19:34:40

guzel bır davranıs lakın bunu haber olarak vermek biraz sacma değilmi?