6
Mayıs
2024
Pazertesi
KASTAMONU

Urgancı: Seneye şampiyonuz

Kastamonuspor Teknik Direktörü Alptuğ Urgancı, bu sezon şampiyonluğu yedikleri 9 gol nedeniyle kaçırdıklarını söyleyerek, "Kastamonuspor, bu kadroyla gelecek sezon şampiyon olur" dedi.

Teknik Direktör Alptuğ Urgancı, kulüp binasında bir bilgilendirme basın toplantısı düzenledi. Kastamonu’dan ayrılmadan önce spor kamuoyuna bir hesap vermek durumunda olduğunu ifade eden Urgancı, "Daima disiplinli ve her şeyin sevgi çerçevesinde yürüdüğü bir takım oluşturmak istedim. Bunu da başardığımı düşünüyorum. Ancak sezonun ilk yarısında eksikliklerimiz oldu. İstatistiki bilgilere baktığımda şampiyonluğu yediğimiz 9 gol yüzünden kaçırmışız. Kastamonuspor, bu takımla gelecek sezon şampiyon olur" diye konuştu.

Ligi 50 puanla 3. sırada tamamladıklarını, yaşadıkları ekonomik sıkıntılara rağmen hiçbir futbolcunun parayı ön plana çıkartmadan sahadaki mücadelesini sonuna kadar sürdürdüğünü kaydeden Urgancı, kulüpte koordinasyon eksikliği bulunduğunu, bunun gelecek sezon mutlaka düzeltilmesi gerektiğini kaydetti.

Kastamonuspor Başkanı Ümit Akgün’e kırgın olduğunu, geçirmiş olduğu trafik kazası sonrası geçmiş olsun demek için eline birkaç defa telefonu aldığını ama buna rağmen aramadığını belirten Urgancı, "Kastamonu’da unutamayacağım sıkıntıları ve güzellikleri bir arada yaşadım. Sayın başkana kırgınım, bunu da çok rahat bir şekilde her yerde ifade edebilirim. Kırgınlığım verdiği sözleri yerine getirmemesinden çok, aradığım zamanlarda benden kaçıyor olmasındandır. Artık her şey geride kaldı. Bizi sezon başından bu tarafa özellikle kötü günlerimizde destekleyen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bir basın mensubunun, ’Gelecek sezon yeniden Kastamonuspor’la anlaşacak mısınız?’ şeklindeki sorusuna Urgancı, "Ben profesyonelim. Neden olmasın. Ancak olmazsa olmaz 2 şartım var. Bunlardan birisi futbolcularımın kulüpte olan alacaklarının tamamının ödenmesi, diğeri de kesinlikle kulübe ait tesisin şehir merkezinde olmasıdır" şeklinde cevap verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2005 Pazartesi 15:57:45
Güncelleme :11 Mayıs 2005 Çarşamba 17:00:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fat IP: 81.215.129.xxx Tarih : 21.06.2005 17:40:42
artık yeter kardeşim takımımı ligtv de görmek istiyorum yetkililere duyurulur.