6
Mayıs
2024
Pazertesi
KASTAMONU

Uyuşturucuyla mücadele konferansları sürüyor

Kastamonu’da tüm lise ve dengi okullu öğrencilere yönelik başlatılan uyuşturucuyla mücadele konferanslarına Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü (KOM) tarafından devam ediliyor.

Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Raşit Tosun tarafından bugün Endüstri Meslek Lisesi’nde verilen konferansa katılan öğrenci ve öğretmenlere madde ve madde bağımlılığı konuları ile ilgili çarpıcı bilgiler verildi.

Önceki yıllarda ve bu yıl bugüne kadar Kastamonu merkez dahil tüm ilçelerde madde ve madde bağımlılığı konularında konferans veren Raşit Tosun, "Bizim amacımız ağacı yaşken eğmek. Bunun için il merkezi başta olmak üzere tüm ilçelerde madde ve madde bağımlılığı hakkında öğrencilerimize bilgiler vermeye çalışıyoruz. Tüm öğretmen ve aileleri bu konularda daha dikkatli olmaları konusunda uyarıyoruz. Seminer kapsamında sigara, alkol ve bağımlılık yapan uyuşturucu maddelere nasıl başlanıldığını, başlanmasından sonraki evrelerde insana sağlık, ekonomik ve ahlaki bakımdan nasıl zararlar verdiğini öğrencilere slayt gösterileri ile anlatmaya çalışıyoruz" dedi.

Endüstri Meslek Lisesi’nde bugün saat 14.00’da başlayan konferansa çok sayıda lise öğrencisi katılırken, öğrenciler sordukları sorularla konferansa katkıda bulundular.

KASTAMONU (İHA) -
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2004 Pazartesi 12:19:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?