6
Mayıs
2024
Pazertesi
KASTAMONU

Uzman çavuş baba evinde

GATA'DA TEDAVİ GÖREN UZMAN ÇAVUŞ FIRAT ZORBA EVİNE DÖNDÜ

Şırnak'ın Gabar Dağı bölgesinde PKK'lı teröristlerin kurduğu pusudan açılan ateş sonucu ağır yaralanan ve Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne (GATA) kaldırılarak tedavi altına alınan Uzman Çavuş Fırat Zorba, yapılan tedavinin ardından Kastamonu'nun Tosya ilçesindeki baba evine geldi.

Tosya'ya annesi Kezban Zorba ve babası Hasan Zorba nezaretinde özel bir ambulansla getirilen Gazi Fırat Zorba, ilçe girişinde Tosya Kaymakamı Aslan Yurt ve kalabalık bir grup tarafından çiçeklerle karşılandı. İlçeye araç konvoyu eşliğinde götürülen Gazi Fırat Zorba'yı ilçe merkezinde ise binlerce vatandaş karşıladı.

Gazi Zorba, ilçe meydanında Tosya Müftüsü Hikmet Yazıcı tarafından okunan duanın ardından Çatak mevkiindeki baba evine götürüldü. Ambulanstan alındıktan sonra sedye ile evine götürülen Zorba, kendisini karşılamaya gelenlere Türk bayrağı sallayarak teşekkür etti.

Karşılama törenine Tosya Belediye Başkanvekili Ahmet Baş, Garnizon Komutanı Himmet Polat, Emniyet Müdürü Nadir Sağpazar, Müftü Hikmet Yazıcı, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Karakuş, AK Parti İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç, MHP İlçe Başkanı İsmail Yurt katıldı.

GATA'DA TEDAVİ GÖREN UZMAN ÇAVUŞ FIRAT ZORBA EVİNE DÖNDÜ
GATA'DA TEDAVİ GÖREN UZMAN ÇAVUŞ FIRAT ZORBA EVİNE DÖNDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2010 Cumartesi 20:31:00
Güncelleme :19 Ocak 2010 Salı 18:01:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?