6
Mayıs
2024
Pazertesi
KASTAMONU

Validen taziye ziyareti

KASTAMONU VALİSİ MUSTAFA KARA'DAN BÜYÜKKASAP AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ

Kastamonu Valisi Mustafa Kara, Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Vali Mustafa Kara, Tosya Kaymakamı Arslan Yurt ile birlikte gerçekleştirdiği Büyükkasap'ın ailesini ziyareti sırasında, "Türk eğitim dünyası bir değerini kaybetmesinin üzüntüsünü yaşıyor. Merhum Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap'ın başarılarla dolu eğitim hayatı, vizyonu, çalışkanlığı ve üretkenliği bundan sonraki nesillere örnek olacaktır. Merhum Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap'ın bu mesaj dolu yaşamı gelecek nesillerimize de ders olarak anlatılacaktır. Bu duygularla Merhum Prof Dr. Erdoğan Büyükkasap'a Allah'tan rahmet, sizlere başsağlığı diliyorum'' dedi.

Kaymakam Arslan Yurt, "Türkiye'nin önemli atom ve molekül fiziği uzmanlarından Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Erdoğan Büyükkasap'ın vefatı tüm Türkiye'yi ve bizleri derinden üzdü. Tosya bir büyüğünü kaybetmenin acısını bilim dünyası ise parlayan bir ışığını kaybetmenin acısını yaşıyor" ifadelerini kullandı.

Ziyarette Vali Mustafa Kara'nın eşi Ayten Kara, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin ve Tosya İlçe Emniyet Müdürü Nadir Sağpazar da hazır bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2010 Pazartesi 14:53:03
Güncelleme :22 Mart 2010 Pazartesi 15:07:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?