5
Mayıs
2024
Pazar
KASTAMONU

Yağış geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Aydın'ın güneydoğu ilçelerinde (Çine, Karpuzlu, Bozdoğan, Karacasu, Kuyucak, Buharkent) sağanak ve gökgürültülü sağanakla birlikte lokal dolu beklendiğinden yaşanabilecek yerel dolu yağışı, yıldırım, yağış anında kısa süreli fırtına gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Kastamonu merkez, Devrekani ve Taşköprü ilçeleri ve çevresinde önümüzdeki iki saat boyunca kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanakla birlikte lokal dolu yağışı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Isparta üzerinde görülen bulut kütlesinin Isparta'nın doğu ilçelerinde kuvvetli sağanak ve gökgürültülü sağanakla birlikte lokal dolu yağışına sebep olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği kaydedildi.

Öte yandan, Muğla üzerinde görülen bulut kütlesinin Muğla'nın iç kesimleri ile il merkezinde kuvvetli sağanak ve gökgürültülü sağanakla birlikte lokal dolu yağışına sebep olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

AA
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2012 Perşembe 16:47:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?