5
Mayıs
2024
Pazar
KASTAMONU

Yaşlı adam ölü bulundu

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde bir kişi evinde ölü bulundu. Taşköprü ilçesine bağlı Çekiç köyünde ikamet eden Kadir Demir'den (72) üç gün boyunca haber alamayan komşuları, durumu köy muhtarı Şaban Horozcu'ya bildirdi.

Horozcu ve komşuları, Kadir Demir'in kapısını çalmasına rağmen cevap alamayınca evin kapısını kırarak içeri girdi. Muhtar Şaban Horozcu, evde yaşlı adamın cansız bedeniyle karşılaştı. Durumu jandarmaya haber veren Horozcu, kapalı olan yolların açılması içinde İlçe Özel İdare'den yardım istedi.

Evinde ölü bulunan Kadir Demir'in yeğeni İsmail Demir, "Amcama defalarca yanımızda kalmasını söyledim. Ancak, köyde yaşamayı sevdiği için bu teklifimi hep reddetti. Normalde kullandığı bir ilaç yoktu kalp krizi geçirmiş olabileceğini tahmin ediyoruz" dedi.

Köy Muhtarı Şaban Horozcu ise, "En son cuma namazında karşılaştık. O günden sonra görmedim, üç gün önce ölmüş olabilir" diye konuştu.  Greyderler yardımı ile yolların açılmasının ardından şahsın cesedi otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Köye gelen jandarma olayla ilgili tahkikat başlattı.

iha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2012 Salı 15:32:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?