6
Mayıs
2024
Pazertesi
KASTAMONU

Yatarak geldi oturarak gitti

GAZİ FIRAT ZORBA,YATARAK GELDİ OTURARAK GİTTİ

8 Haziran 2009 tarihinde Şırnak’ta teröristlerle girdiği çatışmada başından aldığı kurşunla yaralanan Fırat Zorba tedavi gördüğü GATA’daki tedavilerinin bitmesinin ardından Bilkent’te bulunan özel bir rehabilitasyon merkezinde tedavi edilmeye başlanmıştı.

Tedavi sürecine katkı sağlayacağı düşünülerek Gazi Fırat Zorba, ikinci defa Kastamonu’nun Tosya ilçesine hava değişimine gönderildi. Doktorların verdiği hava değişimi süresinin bitmesi ile tekrar rehabilitasyon merkezindeki tedavisini devam ettirmek için Ankara’ya hareket etti. Hava değişimi için Tosya’ya Ambulans ile gelen Gazi Fırat Zorba hava değişimin bitmesinin ardından Ankara’ya özel bir otomobille oturarak gitti. Hava değişimine geldiği günden buyana sağlığında olumlu yöndeki gelişmeler ailesini çok mutlu etti.

Gazi Fırat Zorba’yı yaralandığı günden buyana hiç yalnız bırakmayan askeri yetkililer bu günde yanında yer aldılar. Tosya Garnizon Komutanı Himmet Polat komutasında askeri yetkililer, Gazi Fırat Zorba’nın evinden çıkartılıp otomobile binmesine ve Tosya, İstanbul çıkışı 20. kilometresine kadar refakat etmeleri dahil her detay ile ilgilenmeleri Gazi Fırat Zorba ve ailesini çok mutlu etti.

Gazi Fırat Zorba’nın gidişine refakat etmek için toplanan vatandaşlar, “Allah devletimize milletimize zeval vermesin. Allah bu günleri bir daha yaşatmasın. Gazi Fırat Zorba’mızın yaralandığı ilk günden buyana hep yanında olan Askeri yetkililerden başta Tosya Garnizon Komutanı Himmet Polat olmak üzere hepsinden Allah razı olsun. Gazi Fırat Zorba’mızı Bu gün bile yalnız bırakmadılar ve hep yanında oldular.Bu davranışları, askerlerine ne kadar çok sahip çıktıklarının bir göstergesi olarak bizleri mutlu etti” diye konuştu.

GAZİ FIRAT ZORBA,YATARAK GELDİ OTURARAK GİTTİ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2010 Pazartesi 12:37:01
Güncelleme :12 Temmuz 2010 Pazartesi 12:45:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?