6
Mayıs
2024
Pazertesi
KASTAMONU

Yeni aldığı arabasında ölü bulundu

Kastamonu’nun Salıpazarı Mevkii’nde, erkek kuaför dükkanı işleten 25 yaşındaki Halil Çamyaran, bugün sabah saatlerinde yeni aldığı otomobilinin direksiyonunda öldürülmüş olarak bulundu.

Alınan bilgiye göre, dün akşam saat 21.30 sıralarına kadar akraba ve arkadaşlarıyla işyerinde olduğu belirlenen Halil Çamyaran, daha sonra Taşköprü İlçesi istikametindeki babasını evi Çaycevher Köyü’ne gideceğini söyleyerek iş yerini kapatıp yakınlarının yanından ayrıldı.

Bir daha kimseyle görüşmeyen Çamyaran’ın cesedi, Taşköprü yolu üzerindeki Etyemez Köyü yolunda bulundu. Olay, Etyemez Köyü öğrencilerini il merkezindeki bir okula taşıyan servis şoförünün 34 SNP 97 plakalı otonun direksiyonunda bir kişinin vurulmuş olduğunu polise bildirmesiyle ortaya çıktı.

Köy yolunun jandarma bölgesine ait olduğundan olay yerine jandarma ekipleri gitti. Etmeyez Köyü’nden Taşköprü yoluna çevrilmiş olarak bulunan otomobilin içinde Halil Çamyaran’ın cesediyle karşılaşan jandarma ekipleri, cinayetin 9 mm çapında bir tabancayla işlendiğini belirledi. Otomobilin camından atılan 4 kurşundan 2’sinin Halil Çamyaran’ın kafasına isabet ettiği anlaşıldı.

Cinayetle ilgili araştırma yapan güvenlik güçleri, otomobilin bulunduğu yerde boş kovan ve mermi çekirdeği buldu. Cinayeti kimin ya da kimlerin işlediğine dair henüz bir bulguya rastlanmadı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2005 Cuma 16:45:57
Güncelleme :14 Mayıs 2005 Cumartesi 17:41:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?