15
Mayıs
2024
Çarşamba
ABANA - KASTAMONU

Önce babam tecavüz etti!

Kastamonu'da akli dengesi yerinde olmayan kız, mide şikayetiyle götürüldüğü hastanede 5 aylık hamile çıktı.

Kastamonu'da akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilen K.Y'nin, mide bulantısı şikayetiyle gittiği sağlık ocağında 5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu'da merkeze bağlı Dokuzkat köyünde K.Y. (27), mide bulantısı şikayetiyle Subaşı Sağlık Ocağı'na gitti. Yapılan kontrollerde K.Y'nin, yaklaşık 5 aylık hamile olduğu anlaşıldı ve jandarmaya
haber verildi.

K.Y, babası D.Y. (73), eniştesi A.B. (37), eniştesinin kardeşi S.B. ve H.K.'nin (53) kendisine tecavüz ettiğini iddia etti.
Bunun üzerine D.Y, A.B, S.B. ve H.K. gözaltına alındı. Zanlılar, K.Y'nin akli dengesinin yerinde olmadığını ileri sürerek, suçlamaları reddetti. Bunun üzerine Kastamonu Devlet Hastanesine sevk edilen K.Y'nin psikiyatri servisinde yapılan muayenesinde akli dengesinin yerinde olmadığına dair rapor verildi.

Daha sonra ifadeleri alınan 4 zanlı, adliyeye sevk edildi. Zanlılardan K.Y'nin eniştesi A.B. ile eniştesinin kardeşi H.K, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. K.Y'nin babası D.Y. ve eniştesinin kardeşi S.B. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Savcılık, bebeğin kime ait olduğunun belirlenmesi için doğumdan sonra DNA testi yapılmasına karar verdi. Jandarma tarafından dayısına teslim edilen K.Y'nin, gözetiminde bulundurulması kararlaştırıldı.

AA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2007 Cuma 14:41:50
Güncelleme :23 Kasım 2007 Cuma 14:45:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?