23
Mayıs
2024
Perşembe
AĞLI - AĞLI - KASTAMONU

Muharrem Dinç

1957 yılında Kastamonu Ağlı İlçesi Selmanlı Mahallesinde doğdum. İlkokulu Selmanlı ilkokulunda okudum. Ortaöğrenimimi İstanbul’da yaptım. Ortaöğrenim sonrası iş hayatına atıldım. Çeşitli işler yaptıktan sonra Ülker’de yöneticilik yaparken 1997 yılında emekli oldum. 1995 yılında arkadaşlarımla birlikte Ağlı Derneğini Kurdum kurucu başkanlıkla birlikte üç dönem Ağlı Dernek başkanlığı yaptım. Dönemim içinde İstanbul Eyüp Belediyesiyle Ağlı Belediyesinin Kardeş belediye olmasını sağladım.

1980 yılında başladığım aktif siyasette yaklaşık on yıl Refah Partisi Bayrampaşa İlçe Teşkilatında yönetim kurul üyeliği ve çeşitli görevlerde bulundum. Ak Partinin kurulmasıyla bir süre Eyüp Ak Parti teşkilatında görev aldım.

Yaklaşık üç yıl Ağlı adına bir gazete çıkardım. Kastamonu’nun en büyük derneği Kas-Der’in çeşitli kademelerinde görevler aldım Kas-Der Dergisi genel yayın yönetmenliği yaptım. Yaklaşık iki yıl Kas-Dost isimli Kastamonu adına bir dergi çıkardım. Çeşitli yerel dergi ve gazetelerde köşe yazarlığı yaptım. iki yıldır Mavi Karadeniz Televizyonunda her Cuma akşamı yayınlanan Kastamonu’muzun Kültürünü, Tarihini, Folklorunu, derneklerini tanıtan Kastamonu Yıldızı programının yapımcılığını ve sunuculuğunu yaparken 29 Mart 2009. yerel seçimlerinde Ak Parti belediye başkan adayı olarak çıktığım yolda ilçe halkının tercihiyle Ağlı Belediye Başkanı seçildim.
Evliyim ikisi devlet memurluluğu görevinde bulunan üç çocuk babasıyım.
 

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar