17
Mayıs
2024
Cuma
AZDAVAY - AZDAVAY - KASTAMONU
Mahalle Sayfaları

Osman Nuri Civelek

20.03.1966 tarihinde Azdavay'da doğdu. İlkokulu Kayabaşı İlkokulu'nda, orta öğrenimini Azdavay İmam-Hatip Lisesi'nde birincilikle tamamladı. 1991 yılında Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden mezun oldu.

22.01.1992 tarihinde Antalya'nıni Serik ilçesi Belek Turizm Beldesi Dikmen İlköğretim Okulu'nda öğretmen olarak göreve başladı. Erzincan'da kısa dönem olarak vatani görevini tamamladı. Aynı okulda 7 yıl çalışmakla birlikte, dünya turizminin merkezlerinden birinde çalışmayı fırsat bilip, turizmle ilgili birçok araştırma, inceleme ve deneyim edinme fırsatı buldu.

1998 yılının Kasım ayında kendi isteği ile Azdavay 75. Yıl Cumhuriyet P.I. Okulu'na tayin oldu. Aynı okulda bir yıl öğretmenlik, iki yıl müdür yardımcılığı ve iki yıl müdür baş yardımcılığı görevinde bulundu. İyi derecede İngilizce ve Arapça bilmekte olup, evli ve üç çocuk babasıdır. "Halka hizmet Hakka hizmettir" adına çok sevdiği öğretmenlik mesleğinden ayrılarak Belediye Başkanlığına seçildi.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar
  • güler boz  | sayın başkan | 83.228.200.xxx | 2.08.2009 01:11:14

    neden ögretmenigi biraktiniz belediye baskani oldunuz. kazanamasaydiniz büyük hayal kirikligina ugrarmiydiniz. baskan olmak nasil bir duygu herkesin baskanim diye hitap etmesi sizi rahatsiz ediyormu? eski sakin yasaminizi ariyormusunuz ilerde oglunuzunda baskan olmasini istermisiniz