30
Mayıs
2024
Perşembe
İNEBOLU - KASTAMONU
Belediye Sayfaları

Uzanacak yardım elini bekliyor

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde ikamet eden kalp hastası 33 yaşındaki Cemil Gök kendisine uzanacak yardım elini bekliyor.


2004 yılından bu yana kalp rahatsızlığıyla yaşadığını, bu nedenle işinden de olduğunu belirten 4 çocuk babası Cemil Gök, hastalığı nedeniyle çalışamadığını ve mağdur olduğunu ifade etti.


Cemil Gök, "2004 yılında rahmetli babam hastalandığında Ankara Numune Hastanesi'ne götürdüm. Asansörler arızalı olduğundan babamı sırtıma bindirip dördüncü kata çıkarttığım sırada fenalaştım. Yapılan muayenemden kalp yetmezliği olduğu ve ameliyat olmam gerektiği söylendi. Babamın vefatı sonrasında İstanbul'da ameliyat oldum. Aradan dört yıl geçmesine rağmen şikayetlerim artarak devam etti ve iş yapamayacak duruma geldim.


Bu arada gittiğim değişik sağlık kuruluşlarında, yeniden ameliyat olmam gerektiğini söylediler. Benim İstanbul'a gidecek gücüm, ekonomik durumum bile yok. Ayrıca ameliyat için 0 pozitif kan bulmamı istediler. Bunların üstesinden gelemiyorum. Şahsım ve ailem son derece mağdur durumda. Hayırsever büyüklerimden yardım bekliyorum" şeklinde konuştu

İha
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2008 Perşembe 12:09:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?