23
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Tosyalılar Ankara'da gövde gösterisi yaptı

TOSYA-DER tarafından 26 Aralık 2005 günü düzenlenen birinci kuruluş yıldönümü yemeği  geniş bir katılımla gerçekleşti.

Yemekli toplantıya Ankara'da yaşayan bürokrat, işadamı ve siyasilerin yanısıra Kastamonu Dernekler Federasyonu üyesi derneklerin başkanları katıldı. TOSYA-DER'in kuruluşuna emeği geçenlere plaketler verildi. Ayrıca  misafirlere TOSYA-DER rozeti ve 2006 yılı takvimi dağıtıldı. Konuşmacılar Tosya'nın sorunları ve çözümlerine değinerek birlik ve beraberlik içinde bunların aşılması gerektiğini ifade etti.

Yemekli toplantıyı Ankara'dan yayın yapan KANAL A Televizyonu da izledi ve geceyi takip eden haber bültenlerinde yayınladı. Yemeğin düzenlendiği Mangalcı Restaurant yöresel yemeklerden oluşan oldukça zengin ve bol bir menüyle ve seri bir servisle misafirlerini ağırladı.

TOSYA-DER Başkanı Tayfun Karakoca, katılımcılara teşekkür ederek bunun ilk olduğunu ve gelişerek devamının geleceğini söyledi.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2005 Cuma 14:22:25
Güncelleme :30 Aralık 2005 Cuma 14:39:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mahmut oguz IP: 85.99.73.xxx Tarih : 29.10.2006 11:43:21
ben tosayanın kızılca koyunde dogmus istanbulda yetısmıs kalbı tosya için atan bı gencım ve gusel tosyam için elımden gelen tum gayretı gostermeye calısıyom ve ne gerekırse yapmaya hazırım ayrıca bısımde yenı kurulmus bı dernegımız var 65 uyemızle yonetım ve uyelerımızle herturlu destege hazırız tosya der e basarılar dıler ve gusel tosyamızı hak ettı yere getırmek için herturlu fedakarlıga var oldumuzu buradan ıletmek ısterım ve sunuda sölemeden gecemıcem bı elın nesı ıkı elın sesı var ve ben o yusden bısede bı gorev verılmesını bıslerınde sızlerın yanında olarak yapılacak seylerın bırlık beraberlık içinde yapılmasını buradan sız degerlı buyuklerımıze sunarım bırlık beraberlımızı gosterelım aynı topraklarda dogmus buyumusuz bıs karındas olmasak bıle kardes oldumuza ınanıyom ve bırlık olalım bırlık sıuzlerınde fıkır dusuncelerınızı beklıyom yapılacak işlerde gorev beklıyos saygı ve sevgılerımı buradan sunuyorum hersey tosyamız için oradakı kardeslerımız için tosyalıların neler yapabılcenı bırlık ve beraberlık içinde oldunu herkese gosterelım istıyomm elele omuz omuza hep beraber zengını fakırı okumusu cagılıyle bırlıkte daha ıyı yerlere getırelım selamlar