3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

77 yıldır benlerinden kurtulamadı

77 YILDIR YÜZÜNDEKİ LEKEDEN KURTULAMADI

Ordu'nun Perşembe ilçesinde yaşayan 77 yaşındaki Cemal Yılmaz, bütün uğraşlarına rağmen yüzündeki lekelerden kurtulamıyor.

Perşembe ilçesi Yarlı köyünde yaşayan Cemal Yılmaz, doğuştan yüzünde bulunan ve gün geçtikçe büyüyen benlerden kurtulmak istiyor.

Birçok operasyon geçirmesine rağmen daha çok büyüyen lekelerden kurtulmak isteyen Cemal Yılmaz, kendisine yardım elinin uzatılmasını bekliyor.

Yüzünde bulunan benlerin önceleri daha küçük olduğunu ifade eden Cemal Yılmaz, "Yüzünde bu tür benleri olan tanıdığım ve tanıştığım kişiler var. Ancak onlarda sonradan çıkmış. Bende ise doğuştan var. Onlar ameliyat oldu ve sağlıklarına kavuştular. Ben birkaç kez özellikle dudağımdaki büyük kısımdan kurtulmak istedim. Ancak operasyondan sonra çok daha fazla büyüdü" dedi.

Uluslararası bir inşaat şirketinden emekli olduktan sonra tedavisi için yurtdışına da gittiğini belirten Yılmaz, "Beni çok rahatsız eden bu durumdan kurtulmak için çok uğraştım. Birçok operasyon geçirdim. Kör olabileceğim dahi söylendi. En azından dudağımın düzelmesi için çok uğraştım ama olmadı. Şimdi yine farklı bir hastanede testler yapılıyor. Yüzümden sarkan küçük lekelerin alınabileceğini söylediler. Şimdi bunun için uğraşıyorum. Ancak dudağım ve yüzündeki büyük benler gitmeyecek. Sadece olabilirse küçük benler alınabilecek" diye konuştu.

Doğuştan olduğu için arkadaşları tarafından alışıldığı ancak ilk defa görenlerin şaşkınlıkla baktığını fark ettiğini ifade eden Yılmaz, "Arkadaşlarımın artık dikkat etmediğini hissediyorum. Ancak sokakta yürürken insanların şaşkın bakışlarını görüyorum. Elbette ki bu beni rahatsız ediyorum. Bu lekelerle yaşamasını öğrendim ancak kurtulmak beni çok mutlu eder. Bunun için uğraşıyorum. Doktorlarımıza güveniyorum" şeklinde konuştu.

77 YILDIR YÜZÜNDEKİ LEKEDEN KURTULAMADI
77 YILDIR YÜZÜNDEKİ LEKEDEN KURTULAMADI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Mart 2010 Cumartesi 12:47:01
Güncelleme :27 Mart 2010 Cumartesi 13:00:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?