3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

77'lik dede intihara kalkıştı!

77 YAŞINDAKİ YAŞLI ADAM DENİZE ATLAYIP İNTİHAR ETMEK İSTEDİ

Ordu'da 77 yaşındaki yaşlı bir adam, çıktığı iskeleden kendisini Karadeniz'in serin sularına atarak intihar etmek istedi.

Olay, Taşbaşı Kültür Merkezi önünde bulunan iskelede sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ali Bilici (77) adlı yaşlı adam, sabah denize bakan banklarda bir süre oturduktan sonra birkaç kez iskeleye çıktı.

Sahilde yürüyenler tarafından şüpheli hareketleri fark edilen yaşlı adam son olarak tekrar banka oturduktan bir süre sonra tekrar iskeleye gitti. Hızlıca ceketini çıkartan yaşlı adam kendini Karadeniz'in soğuk sularına attı. Yaşlı adamın denize atladığı gören bir vatandaş üzerini çıkartarak denize atladı.

Bir anda sular içinde gözden kaybolan yaşlı adam bir süre sonra denize atlayan vatandaş tarafından kurtarıldı. Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine çok sayıda polis ekibi ve 112 Acil Servis ekipleri geldi. Sağlık görevlilerin olay yerinde kalp masajı yaptıkları Ali Bilici Ordu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaşlı adamın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

77 YAŞINDAKİ YAŞLI ADAM DENİZE ATLAYIP İNTİHAR ETMEK İSTEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2010 Perşembe 17:24:01
Güncelleme :1 Nisan 2010 Perşembe 18:30:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?