3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Afişlerin ipleri kesiliyor

AFİŞLERİN İPLERİ KESİLİYOR

Ordu'da AK Parti teşkilatı tarafından şehrin muhtelif yerlerine asılan ve üzerinde “PKK hayır dediği için evet” yazılı afişlerin ipleri kimliği meçhul kişi veya kişilerle kesiliyor.

Ordu'da ilk olarak dün Köprübaşı mevkiinde asılı bulunan 'evet' afişinin ipleri kesildi. Afişlerin iplerinden birinin Türkiye Partisi (TP) Ordu İl Başkanı Hasan Kılıç'ın bürosunun klimasına bağlandığı ve afişin ipinin buradan kesilerek indirildiği belirlendi.

Bu olay üzerine şehrin başka yerlerindeki aynı sloganın yazıldığı afişlerin ipleri kesiliyor. Bu kez Yeni Mahalle Endüstri Meslek Lisesi önündeki aynı slogan yazılı afişin iplerinden birinin referandumda 'Hayır' oyu vereceği söylenen bir kişinin binasına bağlandığı için kesildiği öğrenildi.

AK Parti Ordu İl Başkanı Av. Oktay Çanak, birkaç gündür özellikle karanlık saatlerde bazı kişilerin bu afişlere yönelik saldırı düzenlediğini belirtti. Çanak, "Bunları elbette anlamlı bulmamak mümkün değil. Bu afiş bir gerçeği anlatıyor ve direkt referandum ile ilgili olan bir afiş. İnsanların siyasi ihtiraslarının böyle olaylara sebebiyet vermesinin takdirini kamuoyuna bırakıyoruz. Bir başkasına değil de PKK'nın ve onun tamamen gerçek olan tavrı ile ilgili bir afişe yapılan saldırı gerçekten çok üzücü" dedi.

AFİŞLERİN İPLERİ KESİLİYOR
AFİŞLERİN İPLERİ KESİLİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2010 Salı 17:32:01
Güncelleme :7 Eylül 2010 Salı 17:37:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hakan altunsay IP: 78.187.95.xxx Tarih : 17.09.2010 17:32:27

 PKK HAYIR DEDİĞİ İÇİN EVET DİYEN KARDEŞLERİMİZ PKK EVET DEDİ SİZLER GİBİ! PKK İLE GİZLİ GÖRÜŞMELER HALA DEVAM EDİYOR VE DEPODAKİ SANDIKTAN ÇIKAN HAYIR OYLARI SİZLERİN GERÇEKTEN VİJDANI RAHATMI ŞİMDİ? DİNİ,ŞEHİTLERİ,12 EYLÜLÜ,PKKYI GÜNDEME GETİRİP ŞUNU YAPACAZ DİYİP ARKASINDAN İŞBİRLİK YAPAN ŞEHİDE KELLE DİYEN PKK İLE ÖCALAN İTİ İLE MUHATAP OLAN BİR PARTİYE BU KADA  HAYRAN KALMANIZ İNSANLARDA ÇEŞİTLİ ŞÜPHELER UYARIYOR VE KARADENİZ İNSANINA HİÇ YAKIŞMADI ÇIKAN SONUÇLAR...2001 SEÇİMLERİN DE DE AYNINI YAPTI KARADENİZ UYANIN ARTIK YARIN ÇOK GEÇ OLMADAN...