3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Ahmet Akcan'dan uyarı

AHMET AKCAN'DAN UYARI

Bank Asya 1. Lig takımlarından Orduspor'da teknik direktör Ahmet Akcan, camia ve futbolcuları uyararak, "4 maç üst üste kazandık diye şehirde ve futbolcularda bir rehavet görüyorum. Bizim için en büyük tehlike budur. Hacettepe maçı sezonun en zor maçı olacak" dedi.

Bu hafta sonu saha ve seyircisi önünde Hacettepe ile karşılaşacak olan Orduspor, hazırlıklarını sürdürüyor. Bugünkü hazırlıklarını 19 Eylül Stadı'nda sürdüren Orduspor'da antrenmana sakat olan Volkan Arslan dışında tüm futbolcular tam kadro katıldı. Futbolcuların hırslı ve istekli olması teknik heyeti memnun ederken, teknik direktör Ahmet Akcan, her futbolcu ile yakından ilgilenerek nasıl oynamaları gerektiği konusunda uyarılarda bulundu. Teknik direktör Ahmet Akcan, antrenman sonunda yaptığı açıklamada,

son haftalarda aldıkları başarılı sonuçların takıma büyük bir moral kaynağı sağladığını ancak bu moralin rehavete sebep olmaması gerektiğini söyledi. Akcan, "4 maç üst üste aldığımız galibiyetler takıma moral verdi. Ancak iş ciddiyetini ve disiplini elden bırakmamalıyız. Şu an ulaştığımız 39 puan gerek Ordu şehrinde gerek camiamızda zaman zaman da futbolcularımızda ufak da olsa bir rahatlık bıraktı. Bizim için en büyük tehlike budur" uyarısında bulundu.

Bu hafta sonu karşılaşacakları Hacettepe maçının çok zorlu geçeceğini söyleyen Akcan, "Hacettepe ligde kalma adına son dönemde büyük bir mücadele ortaya koyuyor. Bu hafta sonu oynayacağımız maç sezonun en zorlu ve önemli bir maçı olacak bizim için. Futbolcu arkadaşlarımdan bütün beklentim, şimdiye kadar olduğu gibi bu hafta oynayacağımız maçta da oyun kontrasyonu ve disiplininden kopmadan ciddi bir mücadele ortaya koymaları olacak. Ancak bunu yapabilirsek ileride büyük hedeflerden bahsedebiliriz.

Matematiksel olarak her şeyi garantilemeden rehavete girmek pahalıya patlayabilir. Bundan dolayı herkesi uyarmak benim görevim" diye konuştu.

AHMET AKCAN'DAN UYARI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2010 Perşembe 16:49:05
Güncelleme :15 Nisan 2010 Perşembe 23:52:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?