4
Mayıs
2024
Cumartesi
ORDU

Altaş TV geliyor

ALTAŞ TV GELİYOR

Ordu'da 1957 yılında kurulan ve bugün 4 sektörde 6 alanda faaliyet gösteren Altaş Şirketler Grubu, medya sektörüne giriyor.

Altaş Yağ Sanayi A.Ş. fabrikasının bulunduğu alan içerisinde TV idare binası ile stüdyo inşaat çalışmalarının sürdüğü Altaş TV'nin Genel Müdürü Fatih Korkmaz, bölge insanının takdirini kazanacak kaliteli bir TV kurmak için çalışmaların tüm hızla sürdüğünü belirtti. Uydudan yayın yapacak olan TV'nin henüz kurulum aşamasında olduğunu ve tüm sistemlerinin 'Full HD' olacağını vurgulayan deneyimli yayıncı Fatih Korkmaz, ayrıca ulusal TV'lerde bulunmayan stüdyo inşa çalışmalarının da hızla sürdüğünü kaydetti. Korkmaz, "11 metre yüksekliğinde, 656 metrekare alana sahip bir stüdyo inşa ediyoruz. Bu stüdyo Türkiye'nin en büyük stüdyolarından birisi olacak. Tüm çalışma alanlarımız modern, rahat ve çalışma zevki verecek bir konfora sahip olacak. Ayrıca bünyemizde çalışacak olan 32 personelin büyük çoğunluğu yüksek okul mezunudur. Karadeniz Bölgesi'ne hitap eden bir haber kanalı niteliğinde yayın yapacak olan TV'miz Altaş Şirketler Grubunun misyon ve vizyonunu yansıtacak" dedi.

"Altaş Şirketler Grubunun bölge ekonomisindeki ticari etik kurallarını dikkate alarak tamamen tarafsız ve bölge insanına hizmet edecek bir TV kanalı oluşturuyoruz” diyen Korkmaz, “Altaş Şirketler Grubu’nun misyon ve vizyonunu herkes bilir. TV yayıncılığında da aynı hassasiyeti ve farklılığımızı göstereceğiz" şeklinde konuştu.

ALTAŞ TV GELİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2011 Pazartesi 15:56:03
Güncelleme :11 Nisan 2011 Pazartesi 16:00:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?