3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Arsinspor kafilesine taşlı saldırı

ARSİNSPOR KAFİLESİNE TAŞLI SALDIRI

TFF 3. Lig 4. Grup'ta Ünyespor ile Arsinspor arasında oynanan maç sonrası dönüş yolunda taşlı saldırıya uğrayan Arsinspor kafilesindeki 2 futbolcu yaralandı.

Arsinspor'un 2-1 galibiyeti ile sona eren maçtan sonrası konuk takım, Ünye'den hareket etti. Polis korumasında Ünye sınırlarını geçtikten sonra Fatsa çıkışında Bolaman-Perşembe bölünmüş otoyolunda taşlı saldırıya uğradı. Arsinspor kafilesine taşlı saldırıda bulunan 5 kişi, Bolaman Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından yakalandı. Şahıslar ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Arsinspor kafilesinde yer alan ve taşlı saldırıda başından yaralanan futbolcular Erkan Mandıralı ve İsmail Ünsal Yılmaz, Ordu Devlet Hastanesi'ne götürülerek ayakta tedavi edildiler. Kulüp Genel Menejeri Birol Nebioğlu, olayı Ünyespor'a mal etmediklerini belirterek, "Saldırıyı sadece bir grup yaptı. Biz, Ünye'den polis korumasında çıktık. Burada bir saldırı olmadı. Ama 2 tane araç otoyolda otobüsümüze taş attılar. Attıkları taşlar ufak tefek değildi. Saldırı nedeniyle çok üzüldük, yapacak bir şey yok.

Biz bu olayla ilgili saldırıyı yapan kişilerden Bolaman Jandarmasına ifade verdik ve kişilerden davacı olduk" dedi.

Arsinspor kafilesi verdikleri ifadenin ardından Fatsa Birlik firmasına ait başka bir araçla Trabzon'a hareket ettiler.

ARSİNSPOR KAFİLESİNE TAŞLI SALDIRI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2010 Pazar 20:54:00
Güncelleme :19 Nisan 2010 Pazartesi 01:00:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?