2
Mayıs
2024
Perşembe
ORDU

Asker uğurlamasında facia!

Ordu'nun Ünye İlçesi'nde oğlunu askere göndermek için otobüs yazıhanesine gitmek isteyen inşaat işçisi 52 yaşındaki Davut Güdek, yolun karşısına geçerken TIR'ın altında kalarak can verdi.

Ünye'de dün akşam saat 22.00 sıralarında meydana gelen kazada, 20 yaşındaki oğlu Turgay Güdek'i vatani görevini yapması için Sivas'a gönderecek olan baba Davut Güdek yakınlarıyla birlikte sahil yoluna giderek beklemeye başladı.

OTOBÜSÜN NEDEN GEÇ KALDIĞINI ÖĞRENECEKTİ

Baba ve oğul otobüsün gelmesini beklerken zaman epeyce geçti ve baba meraklanarak otobüsün neden geldiğini öğrenmek istedi. Binecekleri otobüsün firması bekledikleri yerin hemen karşısındaydı. Davut Güdek, gecikmenin nedenini öğrenmek için yolun karşı tarafında bulunan yazıhaneye gitmek istedi.

İşte herşey tam o sırada oldu. İddiaya göre yolun boş olduğunu zanneden Güdek aniden yola çıkınca feci kaza yaşandı. 45 yaşındaki Erol Hakyemez yönetimindeki TIR yola çıkan Güdek'e çarptı ve yaşlı adam olduğu yere yığıldı.

Ünye Devlet Hastanesine kaldırılıp tedaviye alınan 3 çocuk babası inşaat işçisi Davut Güdek kurtarılamadı. Askere gitmeye hazırlanan Turgay Güdek ise babasının ölümü üzerine askere gitmedi.

TIR sürücüsü Erol Hakyemez gözaltına alındı, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DHA
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2013 Çarşamba 12:23:14
Güncelleme :6 Şubat 2013 Çarşamba 12:25:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?