4
Mayıs
2024
Cumartesi
ORDU

Askeri lojmanda patlama

Ordu'nun Mesudiye ilçesi Topçam beldesinde askeri lojman önünde meydana gelen patlamada 1 uzman çavuş ile 1 er yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, PKK terör örgütünün Karadeniz'e sızmasının önüne geçmek amacıyla Mesudiye ilçesinde konuşlandırılan jandarma timleri için askeri lojman olarak kullanılan ve eski sağlık ocağı olan binanın yakınında sabah saatlerinde bir patlama meydana geldi.

Patlama sırasında yol üzerinde bulunan Uzman Çavuş Erol Kızmaz (24) ile Hakan adlı jandarma er yaralandı. Yaralı er Mesudiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, ağır yaralı olan Uzman Çavuş Erol Kızmaz ise Ordu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Her iki askerin de hayati tehlikeyi atlattıkları belirtildi.

Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü, bombanın uzaktan kumandalı mı yoksa ses bombası mı olduğunun incelemelerden sonra belli olacağını bildirdi.

Bölücü terör örgütünün bölgeye sızmasını önlemek için Ordu'nun Sivas ve Tokat sınırında bulunan ilçelerinde bir süre önce çok sayıda asker konuşlandırılmıştı.

 

 

...
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2011 Pazar 14:47:17
Güncelleme :26 Haziran 2011 Pazar 16:38:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Şeref ÇOBAN IP: 78.187.129.xxx Tarih : 27.06.2011 13:53:58

Öncelikle Karakolda görev yapan karakol komutanına ve erlerine büyük geçmiş olsun diyorum yaralı kardeşlerime acil şifalar dilerim .