3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Aslancami'ye yol jesti

İL ÖZEL İDARESİ'DEN ASLANCAMİ BELDESİNE YOL JESTİ

Ordu İl Özel İdaresi, Fatsa ilçesine bağlı Kılıçlı, İnönü, Tepecik köylerinin yol programını belediye sınırları olmasına rağmen protokol yapmak suretiyle Aslancami beldesine kadar uzattı ve 17 kilometrelik yolun tamamının yapılmasına start verdi.

Yapılan çalışmayla ilgili AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Atıf Yüksel ve Yaşar Ateşli bugün güzergaha giderek incelemelerde bulundular. Aslancami Belediye Başkanı Mustafa Yazıcı ve Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kuru da burada hazır bulundu. İl Özel İdaresi ekibine güzergahta bulunan köylüler de yardımcı oluyor.

Yapılan çalışmayla ilgili bilgi veren AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Atıf Yüksel, Özel İdare olarak Kılıçlı, İnönü, Tepecik ve Aslancami hattında 6 kilometrelik programı Küpdüşenli esnaf ve meclis üyesi arkadaşlarının ısrarıyla Aslancami'ye kadar devam etmesine karar verdiklerini belirterek, “İl Genel Meclisi olarak çalışmalarımız köylere yönelik olduğu için Aslancami Belediye Başkanı ile bir protokol bağlamında mutabakata vardık ve bu yolun Fatsa girişinden itibaren 17 kilometrelik mesafesini yeniden programa aldık. Burada AK Parti Ordu Milletvekilimiz Eyüp Fatsa da yardımcı oldu. İlk olarak yama çalışmamızı yapıyoruz ve ardından ikinci kat asfalt çalışmasını yapacağız. Temenni ediyoruz ki bu yöre halkı bu çalışmaya sebep olanlara duacı olurlar” dedi.

Bu çalışmayla “İktidar tarafından muhalefet belediyelerine hizmet yapılmıyor” şeklindeki söylentileri de sonlandırdıklarını ifade eden Yüksel, “Biz kesinlikle köylerimizde bile bir siyasi ayrım yapmadık. Aslancami Belediyesi CHP'li olmasına rağmen sonuçta oradaki insanlar da bizim vatandaşımız olduğu bu yolun yapılmasına cani gönülden karar verdik. Ancak burada köylü vatandaşlarımızdan biraz daha ekiplere yardımcı olmalarını bekliyoruz” diye konuştu.

Aslancami Belediye Başkanı Mustafa Yazıcı ise bu çalışmayı yaptıkları için İl Genel Meclis üyelerine ve özellikle de AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa'ya sonsuz teşekkürler ettiklerini söyleyerek, “Biz bu yolda üzerimize ne düşerse yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.

İL ÖZEL İDARESİ'DEN ASLANCAMİ BELDESİNE YOL JESTİ
İHA
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2010 Çarşamba 14:55:02
Güncelleme :4 Ağustos 2010 Çarşamba 16:13:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Yusuf Ses IP: 85.105.14.xxx Tarih : 5.08.2010 10:00:52

Ordu İl Özel İdaresi kendi görev alanı haricindeki yolları yapıyor da (neresi olursa olsun ,yol yapmak,ulaşımı kolaylaştırmak ,dolayısıyle insanlara hizmet etmek hoş bir gelişme) kendi görev alanına giren Korgan ilçesi Belalan Köyü Kabaktepe mahallesinin cami,okul ve mezarlığa bağlantı yolunun açılması yönünde yazılı taleplerimize, sayın vekilimiz Eyüp Fatsa bey  ,İl Genel Meclisi üyelerimiz ve Yol Şube Müdürümüz Sezayi Ataklı bey (sorun kendilerine yazılı olarak iletilmesine rağmen) çözümü yolunda niçin yardımcı olmazlar.