3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Avcı'dan 'empati' isteği

EMNİYET MÜDÜRÜNDEN 'EMPATİ' İSTEĞİ

İçişleri Bakanlığı'nın son kararnamesi ile Şırnak Emniyet Müdürlüğü'nden Ordu Emniyet Müdürlüğü'ne atanan ve geçen hafta görevine başlayan Mehmet Avcı, vatandaşlardan polise karşı empati yapmalarını istedi.

Ordu'da görev yapacak olmaktan mutlu olduğunu ve layıkıyla yapacağına inandığını belirten Emniyet Müdürü Mehmet Avcı, polisin zor bir görev icra ettiğini, vatandaşlarında bu durumu göz önünde tutmalarını istedi. Toplumun güvenlik ve asayişini sağlamak konusunda polisin her zaman hassas olduğuna dikkat çeken Avcı, "Vatandaşımız bir trafik polisine bir hareketinden dolayı kızabilir.Veya bir çevik kuvvet polisine kızabilir. Ancak kızmaktan önce empati yapmalarını, kendilerini önce o polisin yerine koymalarını istiyorum. Böyle bir durumda 'Böyle bir durumda ben olsam ne yapardım' diye düşünüldüğünde vatandaşımızın polisi daha iyi anlayacağını düşünüyorum" dedi.

Orduspor'a karşı sempati duyduğunu ve takip ettiğini belirten Mehmet Avcı, Emniyet camiası olarak Orduspor'a destek vereceklerini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2010 Salı 13:53:03
Güncelleme :24 Ağustos 2010 Salı 13:57:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?