3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Balıkçı barınağı erken bitti

BALIKÇI BARINAĞI 2 YIL ERKEN BİTTİ

Perşembe ilçesine bağlı Medreseönü beldesinde 3 yılda tamamlanması planlanan balıkçı barınağı yüklenici firmanın özverili çalışmasıyla 1 yılda tamamlandı.

Medreseönü Belediye Başkanı Mustafa Tandoğan, beldenin AK Parti döneminde önemli bir yatırıma kavuştuğunu belirterek, 3 yılda bitirilmesi hedeflenin barınağın 1 yılda tamamlandığını açıkladı. Tandoğan, “Balıkçı barınağımızda emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Ufak tefek eksikliklerimiz var. Rıhtım yerleri yok. Kayıklar adalara demirleyip duruyorlar. Bu da giriş çıkışlarda balık boşaltmalarda zorluk meydana getiriyor. Balıkçı barınağımız irili ufaklı 85 tane kayığı alıyor. Bu barınak bizim için bir olmazsa olmazdı. Eksilikler giderildiği zaman beldemiz önemli bir hizmeti kazanmış olacak. Yüklenici firma özveride bulundu, 3 yılda bitirmesi gereken işi 1 yılda tamamladı. İki yıl önce hizmete girmesinden dolayı da memnun olduk. Bize yetecek durumda bir barınak oldu. Karadeniz'in şartlarına dalga boyuna göre hesaplanarak yapılan bir rıhtım oldu” dedi.

Medreseönü Balıkçı Barınağı'nın 4.8 milyon TL'ye ihaleye çıktığı ve yaklaşık 5 milyon TL'ye tamamlandığı öğrenildi. Balıkçı barınağının ana mendireğinin 380 metre, tali mendireğin ise 75 metre uzunluğunda olduğu bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2010 Pazartesi 10:38:00
Güncelleme :8 Şubat 2010 Pazartesi 10:44:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?