3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Başbakan destekli düğün

BAŞBAKAN DESTEKLİ DÜĞÜN

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın evlenmeleri için para yardımı yaptığı Şanlıurfalı Birgül Çapar ile Ünyeli Tolga Özkan, düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi.

Anayasa referandumu öncesi Samsun'dan Ordu'ya iftar programına giderken helikopteri Ordu'nun Ünye ilçesine zorunlu iniş yapan Başbakan Erdoğan, ziyaret ettiği ailenin oğulları Tolga Özkan'ın Şanlıurfalı Birgül Çapar ile nişanlı olduğunu öğrenmiş ve aileye bir an önce düğünlerini yapmaları için 10 bin TL para yardımında bulunmuştu. Başbakan'ın yardımının ardından çift Ünye'deki Halil Efendi Düğün Salonu'nda düzenlenen törenle dünya evine girerken, düğün salonu sahibinin de evlenen çifte jest yaparak salon

ücreti almadığı öğrenildi. Düğünde Başbakan Erdoğan'ın gönderdiği çiçek dikkat çekerken, düğüne AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Ünye Kaymakamı Osman Günaydın, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, siyesi parti ilçe başkanları, Çapar ve Özkan ailelerinin yakınları katıldı.

Damadın babası Ahmet Özkan, desteğinden dolayı Başbakan Erdoğan'a teşekkür etti. Damat Tolga Özkan ise, "Sayın Başbakanımız Ünye ziyaretinde nişanlı olduğumuzu öğrenmesinin ardından bizi destekleyerek, kısa bir süre içinde evlenmemize vesile oldu. Başbakanımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kaymakam Osman Günaydın ve Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu çiftlere ömür boyu mutluluklar dilerken, Milletvekili Hamarat "Başbakanın selamını getirdim" diyerek yeni evlenen çifti tebrik etti. Milletvekili Hamarat, Başbakan Erdoğan'ın düğün hediyesi olarak gönderdiği altın bileziği gelinin koluna takarken, Başbakan gibi genç çifte üç çocuk tavsiyesinde bulundu.

BAŞBAKAN DESTEKLİ DÜĞÜN
BAŞBAKAN DESTEKLİ DÜĞÜN
BAŞBAKAN DESTEKLİ DÜĞÜN
BAŞBAKAN DESTEKLİ DÜĞÜN
İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2010 Pazartesi 18:54:03
Güncelleme :27 Eylül 2010 Pazartesi 19:06:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?