3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Bayram günü sokakta kaldılar

2 KATLI AHŞAP BİNA ALEV ALEV YANDI

Ordu'nun Fatsa ilçesi Bağlarca köyünde 2 katlı ahşap bina, çıkan yangında kül oldu.

Edinilen bilgiye göre, Fatsa'nın Bağlarca köyü Hürriyet Mahallesi'nde elektrik voltajının düşmesi sonucu çıktığı iddia edilen yangında 2 katlı ahşap ev tamamen yandı.

Köylülerin ihbarı üzerine olay yerine gelen Fatsa Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 1 saat süren çalışma sonrasında yangını kontrol altına alırken, alevlerin çevreye sıçramasını engelledi. Ahşap evin yaz mevsiminde fındık işçilerinin konaklamasında kullanıldığı öğrenilirken, yangını duyarak olay yerine gelen evin sahibi İbrahim Şimşek ve eşi Sünnü Şimşek büyük üzüntü yaşadı.

Yangına tanık olan köy sakinlerinden Emine Şimşek, "Ben bir akrabamla komşumuzdan eve dönüyordum. Yolda yürürken karşımızdaki evin içinde bir kırmızılık gördüm. Ev alev alev yanmaya başladı. Hemen çevreye bağırarak insanlara haber verdim. Hortumla müdahale ettiler ama elektrikler kesildiği için müdahale yetersiz oldu. Ben dün gece komşumuz olan İbrahim ve Sünnü Şimşek çiftini yanan bir evin karşısında ağlarlarken gördüm. Rüyamda gördüğüm yangın gerçek oldu" dedi.

2 KATLI AHŞAP BİNA ALEV ALEV YANDI
2 KATLI AHŞAP BİNA ALEV ALEV YANDI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2010 Cumartesi 16:45:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?